Погода: 11°C

П'ятниця, 04 грудня 2020 15:09 Прочитано 589 разів

Селищний голова Юрій Прилипко звинуватись Батьківщинеу та ОПЗЖ у фальшуванні виборів

Автор
Селищний голова Юрій Прилипко звинуватись Батьківщинеу та ОПЗЖ у фальшуванні виборів

На своїй сторінці ФБ Юрій Прилипко опублікував звернення, де розповів свою думку щодо виборів в Гостомелі.



 

Пряма мова: 

Прилипко ЮрийДорогі мої земляки гостомельці! Я довго терпів, але вже досить! Накипіло! Щось не те з нашою демократією, якщо можливі такі вибрики, які на наших очах витворяє Гостомельська ТВК. Ось вам суть питання без прикрас і замовчувань.
Дві партії - «Батьківщина» і «ОПЗЖ», користуючись своїм панівним становищем у територіальній комісії, вирішили підправити результати голосування на свою користь. Одна з них – «ОПЗЖ» взагалі не подолала 5% бар’єр. Про це свідчать результати паралельного підрахунку. А потрапити в раду дуже хотілося. От вони і пішли на злочин, фальшуючи результати голосування.
Особливо широко розмахнулися на 310 виборчій дільниці. Тут вони собі «накомісили» близько 180 голосів, що дозволило «ОПЗЖ» протягнути 2 людей до ради, а «Батьківщині» зміцнити позиції. Факт фальсифікації був встановлений судом, який зобов’язав ТВК перерахувати голоси і оприлюднити справжні результати. І ось це рішення про перерахунок частина Гостомельської ТВК саботує вже кілька тижнів. Думаю пора вже оприлюднити їх імена. Люди повинні знати таких «героїв».
Це голова комісії Бузаров Ю.П., члени ТВК: Іванов О.І., Ситенко М.А, Цушко Р.В., Ясколд Є.О., Петренко А.С., Дейнега О.І., Ольшевський В.О., Деревягіна А.А. Сьогодні на них вже подана чергова заява про злочин. У їх діях наявний склад кримінального правопорушення, який передбачений ч. 5 ст. 157, ч. 3 ст. 382 КК України. Це карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк п’ять років.
Я навіть не сумніваюся, що ми доб’ємося правди і отримаємо справжні не спотворені результати голосування. Біда в іншому. Завдяки кільком зажерливим політикам з «Батьківщини» і «ОПЗЖ», страждає громада. ОТГ не може повноцінно функціонувати без ради. Через її відсутність ми втрачаємо час, який на вагу золота. Сусіди вже повним ходом працюють, формують керівні органи, фінансують новобудови, а ми топчемося на місці. А наздоганяти, самі знаєте, дуже важко.
Люди, одумайтеся! Ви присягалися служити громаді! А виявилося, що для «Батьківщини» і «ОПЗЖ» то були пустопорожні слова щоб, за будь яку ціну, пропхатися до багатств цієї громади. Вас вела не мрія про розквіт Гостомельської ОТГ, а власні роздуті амбіції і стремління до наживи. Це найбільша ганьба і для політика і для громадянина. Одумайтеся, покайтеся і, можливо, люди простять вас.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 589 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту