Погода: 8°C

Середа, 04 вересня 2019 07:30 Прочитано 2451 разів

Маріель Славська буде помічником депутата Олександра Горобця та організує громадські приймальні

Автор
Маріель Славська буде помічником депутата Олександра Горобця та організує громадські приймальні

На своїй офіційній сторінці відомий громадський діяч Маріель Славська повідомила читачам, що написала заяву на отримання посади помічника депутата ВР Олександра Горобця. До планів М.Славської, зокрема, входить організація роботи громадскьких приймалень за округом депутата. Крім того, М.Славська відповіла на гострі питання щодо її членства в партї "Народний Рух України" у відеозверненні.



 

Офіційний комментар:


НОВИЙ ХВИЛЮЮЧИЙ ЕТАП

Сьогодні я написала заяву на отримання посади помічника депутата Верховна Рада України - Слуга Народу - Горобець Олександр - Округ 95від партії Слуга Народу

Попереду організація роботи громадських приймалень, де я зможу як представник народного депутата приймати звернення і займатись їх вирішенням.

Я вже 3 роки займаюсь громадською діяльністю. Так склалось, що до мене приходить кожен день неймовірна кількість повідомлень із проханнями допомогти по самим різним питанням: не видають ліки, немає місць у садочку, переповнені школи, незаконе будівництво…

Я використовувала всі можливі інструменти громадського діяча - писала звернення та запити по всій вертикалі влади, виступала на брифінгах у Верховній Раді, добивалась вирішення проблем через депутатські звернення, брала участь у мітингах і багато іншого.

Але ці інструменти майже мертві, нажаль. Тому я створила проект ДІМ антикризовий центр для мам з дітьми, який успішно працює майже рік і допомагає сім'ям Приірпіння. Але він не може осягнути всіх проблем.

На жаль, Народний Рух України не отримав владу на цих виборах. Я, як голова ірпінської міської організації втратила можливість впливати на вирішення питань через РУХ. Але я не можу чекати ще 5 років, до наступних виборів. Змінювати країну треба сьогодні.

Так, я залишаюсь в партії НРУ, цей пост не про зміну партії. Цей пост про зміну офіційної роботи з посади режисера телеканала СТБ на посаду помічника депутата. Це запрошення я прийняла, бо бачу шанс впливати на вирішення проблем уже зараз.

Тому я розпочинаю роботу над організацією громадських приймалень, які будуть працювати по 95-му округу, а саме в м. Ірпінь, м.Боярка та м. Вишневе.

Зараз є дуже важливим знайти активних громадських діячів, які готові не критикувати, а вирішувати. Діяти вже сьогодні.

Необхідна ваша допомога в організації роботи на вирішення проблем ваших міст. Готова спілкуватися.

Україна починається з кожного. Давайте доведемо це разом!


Маріель Славська
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2451 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту