Погода: 12°C

Четвер, 20 червня 2019 03:13 Прочитано 5146 разів

“Опора” стала на бік найкорумпованішого чиновника Київщини – Володимира Карплюка? Відкритий лист до керівництва ГО «ОПОРА»

Автор

Саме таке враження можна скласти після читання тексту статті “Київщина: спостерігачі ОПОРИ виявили можливі ознаки «чорного піару» проти одного з кандидатів у народні депутати».

Ірпінь – це місто, яке наслідує всі жахливі якості бандитського Чикаго 30-х років, про це  сказав навіть генпрокурор Луценко. Але гроші не пахнуть, і гучна заява залишилась заявою, натомість увесь цей час в місті страждають лише противники діючого кримінального клану «Нові обличчя» та його керівника В.А.Карплюка.



 

Ми, офіційні редактори газет «Інформаційний портал» та «Зоря Приірпіння», роками пишемо про всі випадки корупції та проводимо антикорупційні розслідування. Наших журналістів б’ють тітушки, на нас подали до суду забудовники, пишуть фейкові новини, погрожують фізичним насиллям, а найбільш активних мешканців міста б’ють злочинці та палять майно.

В Ірпені є термін “каральні отряди Карплюка”. Про це є окремий сюжет: https://www.youtube.com/watch?v=4vOWoucurJ4

http://irpen.net.ua/politik/item/2325-khto-manipulyue-atovtsyami-ta-vinudiv-jikh-zamist-separatizmu-irpeni-borotis-s-vilnoyu-presoyu

А нині, під час виборів, ми бачимо, як злочинці заворушилися, бо дуже треба пройти до Ради, і далі “кришувати” схеми дерибану земель Київщини та отримати недоторканість. Тому мобілізація наших зусиль та констатація фактів, що нами зафіксовані, задля донесення цієї інформації до великої кількості виборців, щоб не допустити проходження явного криміналітету до влади в Україні. Це частина нашої громадянської позиції, як журналістів.

 

По фактам, які були в «звіті» Опори

- так, у нас негативне ставлення до “Нових облич” та Карплюка, як злочинного угрупування, що наносить шкоду суспільству, інтересам держави та підриває суверенітет України і авторитет влади країни. Але це наше право – протидіяти корупції та злочинцям;

- всі статті мають доказову базу, ми ОФІЦІЙНІ редактори, які мають ліцензію як ЗМІ;

-   ствердження фахівця ОПОРИ: «Крім випадку «чорного піару» проти кандидата в народні депутати, у вище описаній ситуації спостерігається також і маніпулятивна технологія. Мається на увазі, коли між кандидатом і окремою політичною силою,  яка не є учасником виборчого процесу, наразі йдеться про партію "Нові обличчя", будується міцний інформаційний зв'язок» є помилковою. “Нові обличчя” - це основна політична сила для підтримки В.Карплюка, логотипи, стилістика цієї партії використовується на всіх агітаційних плакатах кандидата.

 

-        палатка, де можна отримати примірники газет, ми використовуємо не перший рік, дозвіл на розміщення є, громадській спокій не порушуємо;

-        згадування великих організацій, як ОПОРА, фейкового ресурса «Містоінформ» взагалі дивує: анонімного сайту, який регулярно постить фейкі, та який має свою ботоферму, цього вони навіть не приховують та пропонують за гроші користуватись їх послугами: http://irpen.net.ua/politik/item/3089-zinevich-infosmitnik-mistoinform-buv-prodan-karplyuku

 

При цьому «ОПОРА» закрила очі на дострокову агітацію В.Карплюка, яку він веде, постійно долучаючи адмінресурс, керівники КП займаються агітацією в робочий час (репостять агітацію про Карплюка, змінюють аватарки на підтримку Карплюка), постійна агітація на дітях,  під час президентських виборів міську раду Ірпеня, яка контролюється Карплюком, використовували, як штаб для розповсюдження агітації за БПП, і звільняли тих керівників КП, що відмовлялись агітувати. “Нові обличчя” не соромились агітувати навіть в день виборів.

 

Все це наштовхує на думку, що представники ГО «ОПОРА» політично заангажовані на користь саме В.Карплюка. Ми, як ваші колеги, просимо переглянути уважно всі факти, що ми надали у статті, та виправити «звіт». Бажано, навіть почути позицію та пояснення керівництва ГО “ОПОРА” щодо цього інциденту.

Бо саме зараз цей звіт від “ОПОРИ” Карплюк та його команда поширює, як свою агітацію. На це навіть витрачають кошти на платну рекламу.

 

 

ТОМУ, ми просимо написати  спростування в тій же самій статті, до якої ми маємо претензії за посиланням: https://www.oporaua.org/news/vybory/parlamentski-vybory/parlamentski-vybory-2019/18067-kiyivshchina-sposterigachi-opori-viiavili-mozhlivi-oznaki-chornogo-piaru-proti-odnogo-z-kanditativ-u-narodni-deputati?fbclid=IwAR2NxGy0FjoFeF8RyCKXHqNWCa-GCFNbP67Al5Nboqtp1gcl6KWnDL9dclk

Володимир Карплюк є дійсно дуже токсичною особою, від якого відмовились всі партії та партійні лідери. 2 року тому, в липні від втік з країни, коли прокуратура намагалась працювати, він втече знов, а всі ми залишимось  в Україні, для ії розбудові та викорінення корупції, тому у нас з вами, як нам здається, одна ціль.

 

Нагадаємо, що  З закону «Про вибори народних депутатів України»: Стаття 68. Форми і засоби передвиборної агітації 1. Передвиборна агітація - це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за АБО НЕ ГОЛОСУВАТИ ЗА ПЕВНОГО КАНДИДАТА у депутати або партію - суб'єкта виборчого процесу. Передвиборна агітація може здійснюватися в будь-яких формах і будь-якими засобами, що не суперечать Конституції України та законам України.

 

З повагою головний редактор “Інформаційного портала” та глава первинной міської організації НСЖУ в м.Ірпінь

Хафізов Костянтин


 

Комментар М.Овчаренко:

До реєстрації кандидатом на виборах в ЦВК він офіційно не є кардидатом, і не може таким вважатися. Щодо відповідальності - до моменту реєстрації в ЦВК я веду інформаційну кампанію. Заклики голосувати, тобто агітація, почнеться лише після мого офіційного набуття статусу кандидата по одномандатному округу та відбуватиметься відповідно до чинного законодавства.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 5146 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту