Погода: 12°C

Понеділок, 17 червня 2019 09:44 Прочитано 3562 разів

Панасюк у шоці: Його відео-звернення на підтримку Карплюка використовують, як рекламу В. Карплюка...

Автор
Панасюк у шоці: Відео-звернення на підтримку В. Карплюка використовують, як рекламу В. Карплюка

У циклі постановочних сюжетів, де найчастіше фінансово залежні від В. Карплюка люди, на відео висловлюють йому свою підтримку, як кандидату по 95 виборчому округу, з'явився новий сюжет, де депутат міської ради Ігор Панасюк від партії «Захисників Вітчизни» розповідає про підтримку Карплюка...




Цей ролик викликав цілий сплеск емоцій в коментарях Фейсбуку, бо виборча компанія «Захисників Вітчизни» будувалася на протистоянні з партією забудовників «Нові обличчя», голавою якої і є В. Карплюк. Майбутні депутати обіцяли яро відстоювати екологію Ірпеня і зелені зони, рятуючи їх від забудовників.

Мабуть, щось пішло не так і вже 16.06.2019 р. вийшов рекламний ролик на сторінці «За Карплюка» із заголовком: Звернення Голови Ірпінської регіональної Спілки ветеранів Афганістану, воїнів-Інтернаціоналістів та учасників АТО Ігоря Панасюка на підтримку Володимира Карплюка - кандидата по 95 ВИБОРЧОМУ округу.

Панасюк за Карплюка

 

Що було раніше, читаємо газету "Ірпінь Єдиний":

 

Ірпінь Єдиний

 

63644251 408883903043578 8586277079455105024 n

64213237 408884046376897 6468316087460036608 n

Ролик був запущений як платна реклама на Фейсбуці.
Особливо активне обговорення почалося в ірпінській фб-групі «IrpinOpen»
«Виправдати» депутата Панасюка спробувала Катерина Цибуліна, як ми зрозуміли, автор ролика і власник бренду «Новини громади». Пряма мова:


Екатерина Цыбулина: это мнение большинства съезда. Это не его мнение. Мы для того чтобы информацией не манипулировали поставили свои заставки. Эти твари поставили как рекламу со своими символами. Панасюк в шоке.
Очередная подлость и манипуляция. В стиле щербины. Только не получится. Панасюк хороший человек и настоящий полковник. Он не хотел чтобы так вышло. Поэтому позвал нас, рассчитывая. что если это будет в другом стиле снято, не будет того что они сделали. Увы - держать обещания не в стиле Карпюка и щербины. не пожалели денег на платную рекламу. Дебилы.

309104e0b0


Після чого нам стає зрозуміло, що Панасюк в шоці, а «Нові обличчя» всіх знову обдурили.
При цьому Цибуліна стверджує, що на її каналі ніколи не буде «карплюковських», це дивно звучить особливо коли був відзнятий ролік для Карплюка…:


Мы технически сняли и поставили свои лого, чтобы Ирпень тб не поставило свои. Повторяю 10 раз. 

Карплюковских в моем агенстве нет и не будет. Это принципиально. Панасюк с нами. Он не с ними.

9493fcbde2


Ось така дивина в Ірпені: в рекламному ролику про Карплюка, виступає людина, яка з активістами, а не з Карплюком. І як дивно, що ролик із закликом голосувати за Карплюка, став використовувати Карплюк як рекламу.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3562 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту