Погода: 9°C

Середа, 05 червня 2019 13:23 Прочитано 4342 разів

Відтепер у парку "Дубки" можна зіграти у державні шахи, але, сплативши фірмі депутата. Відео

Автор
Радости депутата нет предела, ведь на это потрачено 150 000 грн из бюджета

16 серпня 2018 року чиновники та депутати Ірпеня зробили чергову піар-фотосесію з новим елементом благоустрою - декоративними шахами у парку "Дубки". Що стало з шахами, та чи можна в них зіграти, нам вдалось зняти на відео!

Media



У провладному виданні "Правда Ірпеня" так пишуть про цю подію: 

У парку “Дубки” тепер можна зіграти в шахи та відпочити у нових альтанках. Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Маркушин на своїй публічній сторінці у соцмережі. 

Все це з’явилося завдяки Громадському бюджету і встановлено працівниками КП “Ірпіньзеленбуд”. На реалізацію проекту затрачено 150 000 грн. “Запрошую ірпінців на відпочинок до парку “Дубки” і прошу бережливо ставитися до громадського майна”, – розповів Маркушин.

шахматы в парке Дубки


Але цьому "благу" благоустрою за бюджетні кошти не довго раділи містяни. Після рекламної статті та фотосесій депутатів шахи дійсно простояли 2-3 місяці та почали "занепадати". Спочатку локація була біля кав'ярні, але нині шахи розташовуються біля прокату "100 коліс". Нагадаємо, що цей бізнес пов'язують із депутатом М. Плешко. Сама дошка втратила кольори та розташована в незручному місці. Самих шахів немає, але персонал приватної фірми "100 коліс" пояснив, що наразі це послуга платна, коштує 20 грн. Шахи дійсно є, але вони в коробках. Як пояснює працівниця фірми, ця сумма повинна компенсувати витрати на зберігання та догляд за дошкою. З приємного - можна сплатити 20 грн. та грати весь день. Сумма дійсно не велика, але саме місце під шахи не дуже зручне для гри, бо біля пункту прокату постійний "двіж" та галас. 

shaxi2

Чи є цей декоративний елемент благом для містян, вирішувати вам. Але пам'ятайте, що це зроблено за 150 000 грн., а основна
користь, на нашу думку, це піар-фотосесія депутатів... 

litvinov shahi

Ми згодні, що за цим легким до крадіжки елементом благоустрою треба доглядати, але перед тим, як щось купувати не за власні кошти (якщо б це були гроші депутатів, що на фото, ми впевнені на 99%, що вони б це не придбали у жодному разі), то треба було заздалегідь передбачити охорону та нагляд.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4342 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту