Погода: 9°C

Понеділок, 01 квітня 2019 19:13 Прочитано 3738 разів

Біле братство «Нових обличь» - студенти на заробітках.

Автор

В день голосування у facebook поширилась інформація про те, що на територіях прилеглих до виборчих дільниць особи в жилетах та з сумками, що брендовані логотипом партії та громадської організації «Нові обличчя» розповсюджують рекламні листівки дитячого заходу.



Користувачам не сподобався даний провокативний крок Нових обличь, якій вони вважають агітацією в день виборів. З іншого боку – Володимир Краплюк, чиє ім’я було присутнє на одязі та сумках промоутерів не є кандидатом в Президенти України і партія «Нові обличчя» не є суб’єктом виборів 31 березня.

agitatsiya no

Однак автор статті особисто знайомий з одним із осіб, які прийняли участь в даній сумнівній акції. До ранку 31 березня майбутні агітатори НО не знали, що саме вони робитимуть на дільницях. Було лише повідомлено, що хтось бажає скористатись масовими скупченнями людей на дільницях і розповсюдити рекламу. Інформація про можливість заробити 500 гривень поширювалась через заклади вищої освіти Ірпеня – НУДФСУ та його відокремлені підрозділи та Ірпінський економічний коледж.

Рано вранці молоді люди, які взяли участь в розповсюдженні матеріалів зібрались коло кафе «Веранда», що поруч із Ірпінською міською радою в автобусі. Там їм повідомили, що для можливості працювати їм необхідно вступити до ГО «Нові обличчя Київщини» та вони написали заяви на вступ. Після цього було роздано членські посвідчення. Також заробітчанам вручили копії повідомлень до органів місцевого самоврядування про проведення акцій громадською організацією і розпорядження, яким голова ГО «Нові обличчя» наказує провести дитячі спортивні змагання.

По виборчих дільницях, де було розповсюджено листівки, їх розвозили все тим же автобусом, лише по Гостомелю було охоплено 7 точок.

Всі комунікації між промоутерами і керівництвом нових обличь велись через прокладки – третіх незаангажованих осіб та все ж таки в документах вручених студентам зазначена відповідальна за акцію особа – Катькало Дарина.

beiblade

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3738 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту