Погода: 13°C

Вівторок, 26 березня 2019 18:25 Прочитано 4736 разів

Відео-звернення: в Ірпені звільнили вагітну директорку стадіону за відмову агітувати за Порошенка. Реакція соц.мереж

Автор Погляд + Портал
Анжела Макеєва

Вона працювала директоркою стадіону з 2016 року. “За три роки я і моя команда провели величезну кількість спортивних заходів. Долучилися до підготовки великої кількості чемпіонів міста, області, України та міжнародного рівня. На даний момент на стадіоні щодня тренується понад 350 спортсменів з різних видів спорту “, – написала вона.

Media

No video? Get the DivX browser plug-in for Windows or Mac



 У відеозверненні спортсменка розповіла, що після її відмови брати участь у незаконних виборчих схемах, заступник голови партії “Нові обличчя” Петро Щербина особисто погрожував їй, не зважаючи на вагітність жінки.

“Але, на жаль, з початком політичної гонки голова партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк через (свого PR-технолога і радника з питань комунікацій — авт.) Петра Щербину почали здійснювати на мене тиск, погрожувати і вимагати, щоб я виконувала всі їхні накази, агітувала виключно за них і тих кандидатів , на яких вони мені вкажуть. Вимагали, щоб я вступила в партію «Нові обличчя» і підтримувала кандидатуру чинного Президента, адже він, за їхніми словами, пообіцяв їм після виборів політичний дах “, – розповіла у своєму відеозверненні Макеєва.

За словами спорстменки, від неї також вимагали участі в “політичних і виборчих схемах”.

“Після моєї рішучої відмови брати участь у політичній агітації та виборчих схемах – мене руками Олександра Маркушина (першого заступника міського голови — авт.) звільнили з посади директора стадіону, грубо порушуючи законодавство України. Звільнили, знаючи, що я перебувала на лікарняному і була вагітною! Однак, цинічність цих людей не знає меж. Така у них сутність. Але я людина спорту і не дозволю маніпулювати мною, моїм голосом, використовуючи мене і людей, з якими я працюю, в брудних політичних іграх “, – підкреслила Макеєва.

Як зазначає екс-чиновниця, після її попереднього звернення-вимоги до керівництва міста щодо вирішення нагальних проблем стадіону, на вирішення яких місто не виділяє фінансування, https://www.facebook.com/1006495698/posts/10216471384869603?sfns=mo
на її адресу почались відверті погрози. https://www.facebook.com/angusik/posts/10216475804580093

Але за словами Макеєвої, вона налаштована рішуче продовжувати боротьбу за справедливість. “Не піддавайтеся на провокації. Не продавайте свій голос, не порушуйте законів, не втрачайте своє майбутнє. Разом – ми сила! ” – закликала наприкінці свого відеозвернення спортсменка.

https://www.poglyad.tv/v-irpeni-zvilnyly-vagitnu-dyrektorku-stadionu-za-vidmovu-agituvaty-za-poroshenka/


Початок скандалу був помітний ще після звіту А.Макеєвої, коли під її постом на фейсбуці коментарі почала писати Віолетта Кременчук, начальник відділу координування культурно-масових та спортивних заходів в Ірпені. Рівень "начальника" ми можемо побачити на скріншоті першої версії коментаря. 

Кременчуг и Макеева

Після цього звернення до травлі звільненої вагітної жінкі додався і депутат А.Літвінов, який досі вірить в казки від "Нових облич" та в те, що активісти самі себе б`ють та кетчупом для доказів замазують. Цього разу депутат порадував новими колажами, які прихильники "Нових облич" чомусь повинні вважати смішними. 

litvinov anzela

Інші користувачі підтримали мужність жінкі. Про це свідчать коментарі під відео.

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4736 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту