Погода: 13°C

Субота, 09 березня 2019 17:20 Прочитано 8339 разів

Слідами Партії Регіонів: БПП Ірпеня перешкоджає діяльності журналістів. Інформаційний спротив агітації БПП!

Автор

Після гучного скандалу з приводу знайдених у приміщенні Ірпінської міської ради агітаційних матеріалів за діючого президента П.О. Порошенка та його партії БПП журналісти "Інформаційного порталу", які перебували на місці події, вирішили взяти коментар у голови місцевої організації БПП Марії Шевченко. Але це, м'яко кажучи, не владось.



 Пряма мова:



Журналіст в Ірпені - НІХТО.

© Блок Петра Порошенка Солідарність

Артем ЛевковскийПісля сьогоднішніх подій в актовій залі Ірпінська міська рада, ми, з Nadya Kolomiyets направились до приймальні Ірпінська міська організація ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ" за адресою вул. Соборна, 83 з проханням надати коментар стосовно інциденту в актовій залі ІМР.

На вході відсутній фейс-контроль. Та пропускають лише обраних. Побачивши нас, особа на ім'я Валентина захлопнула двері і не впускала в приміщення і інших людей, ймовірно агітаторів.

Я кілька раз в ультимативній формі повідомляв, що в разі не допуску нас у приміщення ми викличемо поліцію, так як дії Валентини підпадають під ознаки 171 статті Кримінального Кодексу України - «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Особа у відповідь закрила вікно.

Поліція приїхала через 40 хвилин після виклику. Присутність дільничного нам не допомогла. Валентина продовжувала перебувати всередині, що ми спостерігали крізь скло.

У райвідділку були складені протоколи про злочин.

Я звертаюсь до Шевченко Мария, як до голови міського осередку партії БПП в Ірпені, вже не з проханням, а з вимогою вийти на контакт та роз'яснити ситуацію, що розгортається навколо одіозного аншлюсу Партія "Нові обличчя" та Блок Петра Порошенка Солідарність.

В разі ігнорування звернень я буду змушений довести те беззаконня, що відбувалось сьогодні до відома фракції БПП у Верховна Рада України та до вищого керівництва БПП - включаючи голову Віталій Кличко та Петро Порошенко.

В додаток до вище написаного гарантую максимальний розголос нехтування нормами демократії та законом як основою людських прав в нашому регіоні.

zayavlenie artem

https://www.facebook.com/levko.art/posts/388866188364247


В той же день на офіційній сторінці Марії Шевченко у ФБ  було опубліковано коментар стосовно цього скандалу, де вже в звичному для БПП, а раніше для Партії Регіонів, стилі очільниця партії звинуватила журналістів:

kommentar chevchenko agitatsiya


Але користувачі соцмережі не повірили в аргументи Шевченко та назвали діяльність місцевої організації "зашкваром".

kommentar bpp

https://www.facebook.com/hcm.mariya/posts/1183751788447447


Вже 9го березня журналісти опублікували друге звернення та створення інформаційного спротиву щодо БПП, пряма мова журналіста Артема Левківського:

Станом на 15:00 я не отримав жодного повідомлення від Шевченко Мария з приводу того, коли вона з пані Валентиною, яка працює в приймальні Ірпінська міська організація ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ" та перешкоджала нашій з Nadya Kolomiyets діяльності як журналістів готова зустрітись та надати публічний коментар стосовно всіх подій, які відбувались в четвер, в тому числі і в приміщені Ірпінська міська рада та відповісти на всі питання, що цікавлять громаду та нас в тому числі.

Який план дій в подальшому?
1. Інформаційний спротив агітації Блок Петра Порошенка Солідарність та ГО «Інститут розвитку і сприяння демократії» в Ірпені - фізичне знищення паперових агітаційних матеріалів, в межах закону, окрім випадків де це б означало вандалізм, максимальне перешкоджання агітаційним діям на інтернет-ресурсах.

2. Ведення паралельної інформаційної кампанії - висвітлення справжнього обличчя вищенаведених організацій.

3. Доведення до вищого партійного керівництва БПП всього беззаконня, яке вчиняє їхній міський осередок.

4. Створення місцевого фронту сил, коаліції для перешкоджання діям Ірпінського осередку БПП, аншлюсу з Партія "Нові обличчя" та мінімізації політичного впливу БПП в регіоні.

5. Максимальний розголос беззаконня, яке вчиняє привладна партія. На території України та за її межами. Реалізацію цього пункту було розпочато ще вчора.

6. Я доб'юсь ведення реального кримінального провадження з приводу порушення моїх прав як журналіста та сприятиму в адміністративному провадженні з приводу агітаційних матеріалів в приміщені ІМР.

Нагадую, всього цього можна було б запобігти надавши відкритий коментар та домовившись про зустріч із пресою до 15:00 сьогоднішнього дня.

Дуже дивно, команда Петро Порошенко закликає "Прийди та запитай!" та сама перешкоджає цьому.
https://www.facebook.com/levko.art/posts/389648908285975


Раніше місцеву організацію БПП місцеві жителі Ірпеня та журналісти вже обвинувачували в корупційних зв'язках з місцевими забудовниками та партією "Нові обличчя". Після проходження в депутати майже вся фракція одностайно стала підтримувати всі проекти рішень від "Нових облич", зокрема, забудову заплави. Мабуть така лояльність дозволила Ірпінським депутатам від БПП значно збільшити свої статки. 

Цікаві статті за темою:

Марія Шевченко від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”: 29 депутатів, які зрадили інтереси громади Ірпеня

На міську організацію партії «БПП» написали скаргу Президенту України

Депутати Ірпеня від Блоку Петра Порошенка спільно з «Новими обличчями" беруть участь у дерибані земель міста!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 8339 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту