Погода: 9°C

Вівторок, 13 листопада 2018 08:20 Прочитано 2503 разів

Екологічне лихо Приірпіння: суддя Пархоменко скасувала арешти всіх заплавних земель річки!

Автор Юлія Гапон
Мітинг проти забудови заплави р.Ірпінь. Фото С.Гліняний

13 листопада ІА “Погляд” стало відомо з Єдиного держреєстру судових рішень, що арешт заплавних земель р. Ірпінь, накладений 25 січня 2018 року слідчим суддею Ірпінського міського суду Наталією Карабазою, чомусь скасувала суддя Оксана Пархоменко.



siddya parhomenko zaplava

Нагадаємо, арешт був накладений у вигляді заборони відчуження, користування та розпорядження земельними ділянками на заплаві — в рамках кримінального провадження за фактом вчинення посадовими особами Ірпінської міської ради кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України.

Таким чином, суддя Пархоменко зняла заборону на користування земельними ділянками на заплаві, будівельні роботи, їх продаж, дарування та відчужування іншим чином. Зробила вона це так само “приховано”, як ми й передбачали.

zabudovnyki keruut mistom

Цікаво, що, незважаючи ні на що, на цих землях тривалий час ведеться будівництво, про що суддя як місцева жителька не могла не знати хоча б зі ЗМІ.

Проти зняття даного арешту сьогодні, 13 листопада, висловлювали протест місцеві жителі.

Як бачимо, ірпінська влада намагається продовжувати цинічно знищувати природу міста та забудовувавати його, створюючи все більше соціальних проблем для місцевих жителів.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2503 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту