Погода: 10°C

Понеділок, 24 вересня 2018 14:24 Прочитано 4209 разів

Обманутые инвесторы м-на Благодатный дали 24 ч. властям Ирпеня остановить рейдерский захват их домов.

Автор

Ночью 24 сентября на странице «ЖК Панорамный» опубликовали открытое письмо застройщикам Ирпеня, где рассказали о новых проблемах обманутых инвесторов микрорайона «Благодатный», а именно о рейдерском захвате со стороны Пешего. Текст обращения ниже.

Media



 

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ЗАБУДОВНИКАМ ІРПЕНЯ
інвесторів ЖК «Панорамний», ЖК «Фреш Сіті», ЖК «Панорамний2», ЖК «Южний», ЖК «Княжий Двір», ЖК «Шервуд Парк», ЖК «Шервуд Парк2»
Шановні забудовники Ірпеня!

Ваше місто ІРПІНЬ, а ми сподіваємося, що воно стане і нашим - є прекрасним! Більшість з Вас робить все, щоб воно стало ще кращим!
Ви, звичайно, знаєте, яка ситуація склалася навколо забудови мікрорайону Благодатний.
На даний час інвестори ЖК «Панорамний» та ЖК «Фреш Сіті» узгодили із забудовником цих житлових комплексів Кіраковським М. план дій щодо завершення будівництва наших будинків, про що офіційно повідомили міську раду.
Проте, як тільки інвестори прийняли відповідне рішення – почалося відкрите рейдерське захоплення цих будинків Пєшим В.А. та Пєшим О.В.
Про зустріч з Пєшим О.В., суть та форму його спілкування з інвесторами ЖК «Панорамний» Ви можете послухати тут:


Коментарі, як кажуть, відсутні.


Ми звернулися до міської ради з проханням втрутитися в ситуацію (вх. 4143/01-13 від 24.09.18), але, якщо міська рада не зупинить це рейдерство – ми звернемося за захистом наших прав у найвищі інстанції, у тому числі щодо перевірки виділення землі в Ірпіні на підставних осіб, перевірки ірпінської практики її використання для забудови багатоквартирних будинків тощо.
Ми нікому не хочемо причиняти незручностей, але ми ЗМУШЕНІ І БУДЕМО захищати свої права, своє житло, інтереси наших дітей!
Завдяки діям панів Пєших Ви можете отримати негативні наслідки для Вашого бізнесу, оскільки перевіряти будуть всіх забудовників.
Ми хочемо одного – отримати свої квартири в проінвестованих будинках.

У Вас є вибір – Ви можете стати нашими партнерами та дати новий старт будівництву, візьмете це під свій контроль спільно з нами. Ми не просимо Вас дати нам гроші – ми пропонуємо Вам проінвестувати спільно з нами вільні площі, які потім Ви зможете продати. Вас в Ірпіні більше двох сотень. Найменші інвестиції з Вашої сторони (які Вам повернуться) зможуть запустити будівництво.
Так, Ви не отримаєте надприбутків з цієї угоди, але Ви отримаєте тисячі подяк від інвесторів, які все своє життя будуть згадувати Вас добрими словами!
Кожна справа повертається людині сторицею – Ваше добро повернеться Вам у десятки, сотні разів більше!

Давайте разом добудуємо район Благодатний! У нас в кожному будинку вже є певні напрацювання щодо завершення будівництва (у кого відсутні – будемо разом допомагати їх знайти) і ми готові зустрітися з Вами та обговорити всі питання, повірте, Вам буде з ким говорити. Ми просимо Вашої допомоги!
Ми дали міській раді 24 години на вирішення питання зупинення рейдерського захоплення наших будинків п. Пєшими. Чекаємо від Вас пропозицій про зустріч – можете подавати їх через мерію, Кіраковського М. або безпосередньо телефонувати нам:
095 935 76 20 ЖК «Панорамний»
050 462 16 40 ЖК «Панорамний 2»
068 425 34 15 ЖК «Фреш Сіті»
063 270 08 85 ЖК «Шервуд Парк»
063 377 67 49 ЖК «Шервуд парк 2»
050 170 87 57 ЖК «Южний»
067 422 11 77 ЖК «Княжий Двір»

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4209 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту