Погода: 15°C

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 2850

Середа, 18 липня 2018 12:24 Прочитано 2979 разів

Громадський діяч та автор проекту «Власний погляд» Маріель Славська очолила Ірпінський осередок політичної партії «Народний Рух України»

Автор
Про це Маріель Славська повідомила на своїй сторінці у facebook.
«Ще рік тому я не могла уявити себе частиною політичного життя. Але, 14.07.2018 мене обрано головою організації політичної партії Народний Рух України в місті Ірпінь», - йдеться у повідомленні.
Нині громадський діяч Маріель Славська більше знайома в регіоні, як автор телепроекту «Власний погляд», що транслюється на місцевому телеканалі. 

Media



«Коли я зрозуміла, що політика - це мій шлях, доля почала знайомити із різними партіями. Були, навіть, слизькі пропозиції. Але потім в моєму житті сталося знакове знайомство із головою партії Нарадний Рух України,  який вразив, в певних обставинах, своєю порядністю, патріотизмом та розумом. Це було першим поштовхом для того, щоб уважніше придивитися до РУХУ», - йдеться у повідомленні. 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2979 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту