Погода: 3°C

Середа, 15 листопада 2017 15:28 Прочитано 3244 разів

Чергова маніпуляція від офіційних джерел інформації про оновлення Генерального плану Ірпеня

Автор Андрій Поліщук

В соціальних мережах розповсюджується прінт скрін картинка, де звертають увагу землевласників та землекористувачів, що 24 листопада закінчується термін подачі заяв і пропозицій щодо оновлення Генерального плану міста Ірпінь.

Це обурює Громаду в мережі ФБ, так як головний архітектор М.Сапон під час зустрічі з Громадою на Громадської раді при виконавчому комітеті ІМР, розповідав що буде оголошення про початок не раніше грудня 2017 року.



GenP

Ні якого оголошення про початок не було, а тут відразу оголошення про закінчення.

 

Без сумніву, забудовники Ірпеня, яки мають вєликі кошти і зиск зі змін у Генеральному плані, вони давно найняли спеціалістів та підготували зміни. Але чому ІМР скрила від Громади реальну можливість під час оновлення Генерального плану Ірпеня, враховувати думку кожного місцевого жителя, навіть скрила від них вимоги постанови КМУ про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні:

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

Точніше пропозицію може подати кожний місцевий житель який проживає в Ірпені!

Чому про це мовчить Ірпінська міська рада? Чому вони так гонять коней? Не вже вони готові поступитися інтересами Громади заради власного прибутку. Так для чого вони нам тоді потрібні?
Щоб розібратися у даному питанні ми подали запит про отримання публічної інформації, про те: коли була розпочата процедура збору заяв та пропозицій? Чекаємо на відповідь.

23635290 1512013898877054 468275907 n

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3244 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту