Погода: 2°C

Вівторок, 14 листопада 2017 14:56 Прочитано 2185 разів

Відео: 14.11.2017. Виконком ІМР без Карплюка, на якому погодили біля 2,5 млн грн на парк пісменників та дозволили різати сухостій згідно додатку

Автор Олександр Наказненко

Сьогоднішнє ранкове засідання Виконавчого комітету Ірпінської міської ради відбулося без мера Володимира Карплюка.

Його начебто чекали до останнього, але за 15 хвилин після призначеного часу початку засідання перший заступник міського голови Дмитро Христюк сказав, що голова запізнюється, відтак розпочнемо без нього.

Media



Тож розпочали й десь за півгодини закінчили засідання без Карплюка. Головував на виконкомі Дмитро Христюк. Із заступників була ще присутня Лідія Михальченко. Відсутній з невідомих причин секретар Ірпіньради Юрій Денисенко.

Загалом, це було доволі швидке й майже беземоційне засідання. Найцікавіше, як це часто буває, читалося «між рядками». Наприклад, питання КП «Ірпіньжитлоінвестбуд» – сформульоване надто абстрактно – «Про затвердження проектно-кошторисної документації»… «згідно додатку». Сьогодні керівник цього комунального підприємства Ігор Дворніков, неначе користуючись відсутністю Карплюка, озвучив на загал «утаємничений додаток».
Відтак, члени виконкому цього разу свідомо проголосували за:

– облаштування водойми на території Будинку творчості Спілки письменників України – 1 млн. 8 тис. грн.;
– облаштування підсипного ґрунту на території Будинку творчості Спілки письменників України – 1 млн. 420 тис. грн.;
– будівництво системи зливної каналізації по вул., Дем’яна Попова (від вул. Кірічека до вул. 8-го Березня) – 130 тис. грн.;
– реконструкція дороги по вул. Пушкіна (від вул. Свято-Покровська до будинку №12) в Гостомелі – 1 млн. 281 грн.

Ще цікаве формулювання також одностайно відголосованого питання 9.8 – «Про присвоєння поштової адреси новоствореному об’єкту нерухомого майна – дошкільному дитячому закладу гр. Оверка І.І. в м. Ірпінь по вул. Сковороди Григорія, 9». Слід розуміти, що відомий вже далеко за межами Ірпеня й України своєю багатоквартирністю депутат від «Нових облич» Оверко тепер має у своїй власності ще й дитячий садок? Якщо так, то непогано Ірпінське КіНО навчилося заробляти на людях. Спочатку продають за грубі гроші цілі житлові масиви, потім «ощасливлюють» піарячись одним дитячим садочком на новий багатотисячний житловий район. І, виявляється, що й цей садочок приватний, а значить не безплатний.
Словом, непогано влаштувалися в Ірпені депутати-забудовники.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2185 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту