Погода: 14°C

Понеділок, 25 вересня 2017 13:43 Прочитано 1950 разів

Секретар ІМР Денисенко став фігурантом чергової судової справи - про порушення проведення конкурсу на заміщення посади заступника голови КОДА

Автор Людмила Ющенко

12 вересня 2017 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади - заступника голови Київської ОДА з питань, як кажуть в народі, будівництва та ЖКГ. 

Переможцем конкурсу став секретар Ірпінської міської ради Юрій Денисенко, який у серпні призначений позаштатним радником губернатора Олександра Горгана. Комісія старалась, як могла!



Іпрінь - місто, яке швидкими темпами із зеленого оазису перетворилось у суцільний бетон, місто в якому діють бандитські звички та не діють Закони України.

 

Перебуваючи на посаді секретаря міської ради Юрій Денисенко систематично порушує чинне законодавство, не надає відповіді на звернення, не оприлюднює рішення сесій, порядки денні засідань сесій.
Наразі у судах по Денисенку розглядаються декілька справ.

В Ірпені до активістів та опозиційних депутатів застосовують фізичну силу, що неодноразово було оприлюдено у ЗМІ.

Згадую і минулий рік, коли громада м.Вишневого зустрілась із тітушками із Ірпеня, які приїхали захищати незаконну забудову славнозвісної "Вітамінки" (дякуючи згуртованості громади Вишневого та порядним депутатам не дозволили це будівництво).

Що отримає Київська область від такого заступника з питань будівнитцва???

Навіщо Олександру Горгану такий крок, в той час, коли Київська обласна рада вже визнала роботу КОДА незадовільною???

Помпезне святкування 85-річчя Київської області в Ірпені, в місті, яке Генеральний прокурор України назвав "ЧИКАГО"???

Це метод Олександра Горгана відбілити очільників Ірпеня???

В Київській області багато достойних міст, які могли б прийняти естафету святкування річниці області.

Але наразі не про це! Порушення під час проведення конкурсу зафіксовані.

21766330 870813776411621 811504923260183628 n

Мною поданий позов до Окружного адміністративного суду м.Києва з проханням скасувати рішення конкурсної комісії Київської обласної державної адміністрації про визначення результатів конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби категорії „Б” - заступника голови Київської обласної державної адміністрації (реалізація державної політики Київської області у галузі сприяння розвитку підприємництва, капітального будівництва та житлово-комунального господарства, дорожнього господарства, індивідуального житлового будівництва на селі, екології та природних ресурсів; співпраці з органами місцевого самоврядування в області) та Клопотання про за безпечення позову - заборонити голові Київської обласної державної адміністрації вчиняти будь-які дії та приймати будь-які рішення щодо призначення на посаду осіб, визначених за результатами конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби категорії „Б” - заступника голови Київської обласної державної адміністрації (реалізація державної політики Київської області у галузі сприяння розвитку підприємництва, капітального будівництва та житлово-комунального господарства, дорожнього господарства, індивідуального житлового будівництва на селі, екології та природних ресурсів; співпраці з органами місцевого самоврядування в області).

22008412 870813809744951 3348328177451469341 n

21766529 870813866411612 476257268641728585 n

У встановлений законом термін, 21 вересня 2017 року я намагалась подати Повідомлення про оскарження результатів конкурсу до КОДА, натомість канцелярія намагалась відправити мене у приймальну громадян, яка ще до закінчення робочого дня о 17.30 вже була зачинена, то до заступника губернатора - керівника апарату, який в той момент був на заходах за межами будівлі ОДА. З боєм все ж таки повідомлення прийняли!

Розподіл судді вже відбувся, чекаємо призначення засідання!

Сподіваюсь, Олександр Горган, не буде включати адміністративний ресурс, не буде, як завжди викликати до себе в кабінет голову Окружного адміністративного суду і не буде давати йому вказівки!

Результати конкурсу повинні бути скасовані та проведений новий, прозорий, без кумівства конкурс, призначений на цю відповідальну посаду, не хабарник, а професіонал!

Окрім того, вважаю обов'язковими та вкрайнеобхідними внесення змін до Постанови КМУ, якими передбачити мінімізацію людського ресурсу під час проведення конкурсів.

Адже з усіх етапів конкурсних відборів чесним, поки, що є лише тестування зі знання законодавства України!




 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1950 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту