Погода: 10°C

Четвер, 31 серпня 2017 17:39 Прочитано 4480 разів

Карплюк официально стал подозреваемым по криминальным статьям, включая смерть человека в Буче. Полное видео!

Автор
Прокурор Киевской области Чибисов

Карплюк явился в этот раз без массовки, но с опоздание на 1 час, т.е. в 16.00, его политтехнолог Петр Щербина тут же вступился за шефа с утверждением, что он не опоздал, т.к. явиться нужно было именно в 16.00, что позже это опроверг прокурор Чибисов. Обновлено.

Media



Евгений Мельничук попытался взять комментарий у мэра, почему в нарушении регламента была проведенена внеочередная сессия в 7.00 утра 30 августа.

Сам Карплюк из свитеделя стал подозреваемым. От комментариев отказался, более подробно рассказал уже сам прокурор Чибисов.

Врать моя работа

 

Прокурор начал с того, что Карплюк опоздал в прокуратуру на целый час. 
Кроме Карплюка "підозру" получил один из руководителей коммунального предприятия Ирпеня (скорое всего им стал Дворников КП «Ірпіньжитлоінвестбуд»). Вызваны другие заместители мэра для вручения "подозрений".
Чибисов пообещал, что, люди будут шокированы, когда увидят механизм отмывания бюджетных денег и схемы придуманные командой Карплюка.

Кроме создания организованной преступной группировки Карплюку было предьявлено обвинение по статье 272 КУ. "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою" т.е. вспомнили случай когда из-за "несчастного случая" погиб один из сотрудников Карплюка. т.е. идется речь про случай в августе 2011 г. , когда на строительстве ЖК "Новатор", г.Буча, сломалась стрела строительного крана, в результате чего погиб строитель, еще один человек оказался в реанимации. Именно тогда строительная фирма Карплюка "Сарафан" выполняла эти работы.


Прокурором Київської області повідомлено про підозру Ірпінському міському голові, який, перебуваючи на посаді директора ТОВ «Сарафан», не маючи усіх необхідних дозволів та ліцензії на будівництво житлового комплексу, порушив правила безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, внаслідок чого одна людина загинула, а іншій спричинено тяжкі тілесні ушкодження (ФОТО)

Сарафан Буча Карплюк

Сьогодні, 31 серпня, прокурор Київської області повідомив про підозру В. Карплюку у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, якщо це порушення спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) КК України.

Зокрема, встановлено, що В. Карплюк, у 2011 році, перебуваючи на посаді директора ТОВ «Сарафан» та будучи особою, яка зобов'язана дотримуватися правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, достовірно знаючи, що вказане товариство не має ліцензії на будівельну діяльність та Дозволів на виконання робіт з підвищеною небезпекою при виконанні будівельно-монтажних робіт, умисно порушив вимоги Правил будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів, затверджених наказом Держгірпромнагляду.

Сарафан Буча Карплюк

Так, не дбаючи про безпеку і здоров'я оточуючих людей в процесі виконання робіт, підозрюваний не призначив працівників, відповідальних за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами, ведення робіт за проектами виконання робіт або технологічними картами, що в свою чергу призвело до аварії гусеничного крану та падіння його стріли на будівлю й людей.

kran sarafan2

Внаслідок аварії одна людина загинула на місці події, а інша отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Завдяки своїм корупційним зв’язкам та користуючись безпорадним станом потерпілих заробітчан з Рівненщини тривалий час В.Карплюку вдавалося уникнути кримінальної відповідальності.

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі строком до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Досудове розслідування триває. http://kobl.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=214681

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 4480 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту