Погода: 14°C

П'ятниця, 30 червня 2017 15:59 Прочитано 3029 разів

Голову антикорупційної ради Ірпеня Христюка підозрюють у корупції

Автор Наталія Черненко
Голову антикорупційної ради Ірпеня Христюка підозрюють в корупції

Перевірки декларацій тривають, дійшла черга й до ірпінських чиновників. Зокрема, встановлено, що перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк, будучи суб’єктом, на якого поширюються вимоги Закону України «Про запобігання корупції», у 2016 році придбав у власність квартиру в Ірпінському регіоні, вартість якої перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня поточного року.



Однак, порушивши статтю 52 вищевказаного Закону, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані до Єдиного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування не вніс взагалі.

За результатами плідної співпраці прокуратури Київської області з Департаментом захисту економіки Національної поліції України, уповноваженим суб’єктом складено протокол про вчинення першим заступником Ірпінського міського голови Дмитром Христюком адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КупАП.
Матеріали та протокол скеровано до суду для розгляду по суті.

Робота прокуратури Київської області в цьому напрямі триває.

Нагадаємо, що рішенням виконавчого комітету міської ради Ірпеня від 26.01.2016 р. №23 була створена антикорупційна рада при виконавчому комітеті Ірпінської міської ради яку і очолив особисто Христюк.

Раніше ЗМІ повідомляли, що саме перший заступник мера Ірпеня Д.Христюк сприяє поширенню злочинності в Ірпені. Посилання.

Прокуратура

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 3029 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту