Погода: 15°C

Середа, 31 травня 2017 15:24 Прочитано 2687 разів

Депутат ІМР Лаврентій Кухалейшвілі: “Результати голосувань на 33-ій сесії були сфальшовані!”

Автор Ігор Швець

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук депутат Ірпінської міської ради Лаврентій Кухалейшвілі заявив, що результати поіменних голосувань на останній 33-ій сесії були сфальшовані.

Ще під час її проведення деякі з народних обранців помітили, що навіть коли вони витягали картки з пристроїв для голосувань, система враховувала їхні голоси на користь ухвалення певного питання.



Лаврентій Кухалейшвілі пише: “Ми казали про те, що 33 сесія була сфальшована! А ось і докази. Мені скинули скрин поіменного голосування. Питання про зміну цільового призначення землі по вул. 8 Березня, де забудовник з прізвищем О. Пікулик нищіть приватний сектор, я точно не голосував ЗА, але, як бачите, моє прізвище стоїть з тими, хто проголосував за цей дерибан! Карплюк ледь на тій сесії “назбирав” потрібну кількість голосів, але там, де не пролазило, вирішили опуститися до фальшування! Нехай тепер прокуратура вивчає це питання, адже якщо в систему голосування, яка, до речі, коштувала бюджету 600000 грн, є можливість безперешкодно влазити, то так можна протягнути будь-яке питання! Тоді навіщо нам та система?!

Kuhalejshvili falshuvannya golosuvannya
P.S. Зверніть увагу на скрін. Депутат Калічка аж два рази не проголосував — і його двічі зарахували! У когось ще є питання?”.

Видання уже попереджало представників міської влади та депутатського корпусу про відповідальність за ухвалення незаконних рішень (https://www.irpin.online/vidpovidalnist-za-pryjnyattya-nezakonnyh-rishen).

Тому питання залишається відкритим: свідома маніпуляція депутатськими голосами чи прикрий збій електронної системи голосувань?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2687 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту