Погода: 9°C

Понеділок, 20 березня 2017 18:20 Прочитано 1964 разів

Депутати Бучі на 26 сесії можуть забрати ділянку у політтехнолога Щербини та врятувати ліс

Автор
Депутати Бучі на 26 сесії можуть забрати ділянку у політтехнолога Щербини та врятувати ліс


Портал Бучі повідомляє, що депутати міської ради Бучі, вже наступного четверга, 23 березня, можуть проголосувати проти продовження терміну договору оренди для ТОВ «Споруди» та врятувати ліс міста від вирубки під готельний комплекс.



 Це питання йде за списком №11.1 і повне формулювання звучить так:

11.1 Про Розгляд Звернення ТОВ «Споруди» (относительно продовження терміну Дії договором оренди земельної ділянки). Земельна ділянка, площею 6000 кв. м, по вул. Шевченка, 2-д в м. Буча, для будівництва готельного комплексу та организации зони відпочинку

Кому належить ця ділянка, журналісти «Порталу Ірпеня» знайшли ще в грудні 2016 р . а фотографії дялінки робилися тоді ж, ця ділянка є лісом, тому якщо депутати не продовжуть договір оренди, вони врятують сотні сосен від вирубки.


Вирізка зі статті «Порталу Ірпеня»:

 Наші журналісти знайшли цілий «анклав» ділянок, що належать як родині Карплюка, так і «наближеним».

Наприклад, низка ділянок у м.Буча, біля ресторану «Рим».

2016 12 14 22 35 30


Як ми бачимо на карті, в цьому місці ділянки Карплюк Лариси Василівни впритул йдуть з ділянками Бойчук Наталії Анатоліївни. Усе б нічого, але якщо вірити бизнес-пошуковій системі «Юконтрол» (www.youcontrol.com.ua), Бойчук була КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) в «Пульсарі Приірпіння». Окрім того, якщо відслідковувати бізнес-зв’язок, то ми бачимо перетинання прізвищ Бойчук та Карплюк в понад десяток фірм та організацій, включаючи й партію «Нові обличчя».

2016 12 14 22 52 27


А зовсім поряд є 3210800000:01:091:0030, Державна власність.
Яка знаходиться в оренді ТОВ «Споруда», знову ж, озброївшись базою даних «Юконтрол» (youcontrol.com.ua), отримуємо власника цього ТОВ – відомий у місті піартехнолог партії «Нові обличчя» Щербина Петро Петрович, і в цій фірмі засновник уже відома нам Бойчук.

2016 12 14 23 01 10

До того ж співпадінь за прізвищем Бойчук-Карплюк так багато, що створюється враження, що Бойчук - прямий бізнес-партнер В.А.Карплюка, тому ця тема - для окремого розслідування.

Ми побували на ділянках, які в більшості випадків мають призначення «Для ведення особистого селянського господарства», а по факту маємо ліс, ось такі городники серед «наближених». Коли почнуть рубати ці дерева - справа часу, а пока жителі Ірпеня десятиліттями намагаються отримати по 2-5 сотки, мер та його наближені мають десятки ділянок загальною площею декілька га. Справедливо? Вирішувати читачу!

Петро Щербина

Цитати великих людей:

Петро Щербина в Ирпене и Буче

«Джинсовик» Петро Щербина, який був медіа-консультантом в одіозного лідера «Посольства Божого» Сандея Аделаджи. Раніше ми писали, про успіхи нинішнього заступника голови «Нових облич». Так, у 2008 році Щербина був керівником інформаційного центру виборчого штабу Леоніда Черновецького та Блоку Леоніда Черновецького, паралельно обіймаючи посади в комунальних ЗМІ столиці. Зокрема, він був першим заступником головного редактора газети «Хрещатик», після чого був в. о. головного редактора газети Київської міської ради «Українська столиця». Щодо його діяльності у газеті «Українська столиця» Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за розтрату 2 млн. грн. Тоді Щербину було затримано. Але дуже скоро його випустили, а справа швидко заглохла. За часів Януковича Щербина вже трудився в апараті та приймальні міністра Миколи Присяжнюка.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1964 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту