Погода: 13°C

Субота, 04 березня 2017 10:22 Прочитано 2350 разів

Коментар напавшего на актівіста та можливість заробити 100 доларів на цьому конфлікті

Автор
Коментар напашего на атівіста та можливість заробити 100 доларів на цьому конфлікті

Свій коментар щодо скандальної події на Громадській раді в Ірпені, а саме коли один з членів ГР напав і розбив голову активісту Євгену Мельничуку, дав Антон Головенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Media



 

Головенко сказав, що не вважає себе героєм, а в АТО він служив добровольцем в проміжку з 2014 по 2015 р. (Той же Євген Мельничук служив в лавах збройних сил України з 1999 року, тобто з 17 років, по 2006 р., а в березні 2014 р. допомагав армії України в Севастополі зупиняти захоплення частин військами окупанта, за що був викрадений та потрапив у полон, де піддавався тортурам).

Далі Антон Головенко вибачається перед іншими членами громадської ради. Повний текст публікується нижче.

Коментар Головенко

У той же час екс-мер Ірпеня Мирослава Свистович запропонувала поставити крапку у конфлікті і готова особисто винагородити 100 доларами того, хто, переглянувши повне відео засідання Громадської Ради знайде і розшифрує до слівно хоч один епізод, де Євген Мельничук провокував конфлікт.

Редакція «Інформаційного порталу» підключається до цієї акції і готова опублікувати всі знайдені факти провокацій від Мельничука та висвітлити нагородження переможця.

Коментар Свистович

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2350 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту