Погода: 14°C

Понеділок, 28 листопада 2016 12:58 Прочитано 3525 разів

На адресу заступника селищного голови Гостомеля Олексія Гончаренка надходять погрози, а Прилипко пропонує звільнятися

Автор Юрій Гонта
заступник селищного голови Гостомеля Олексій Гончаренко

У мережі Фейсбук Олексій Гончаренко – заступник селищного голови Гостомеля, учасник АТО – заявив про те, що на його адресу надходять численні погрози фізичної розправи, а очільник селища Юрій Прилипко, стосовно якого зараз триває судовий процес, запропонував йому звільнитися із займаної посади за власним бажанням.



Усе це Олексій Гончаренко пов’язує з тим, що він на останній сесії надав докази, які свідчать про високий рівень корупції у Гостомельській селищній раді. Зокрема, це стосувалося закупівлі рослин за ціною, завищеною у 4 рази, закупки щебеню та обсягів виконаних робіт з облаштування доріг, які не відповідають дійсності. Посадовець запропонував створити відповідну комісію і перевірити усі договори та накладні за 2016 рік. Також він неодноразово критикував роботу КП УЖКХ «Гостомель» та ініціював перевірку діяльності цього підприємства із залученням фахівців КРУ.
За словами Олексія Гончаренка, після цього на його адресу почали надходити численні погрози фізичної розправи та фальшувань доказів. А селищний голова Гостомеля Юрій Прилипко запропонував своєму заступнику звільнитися за власним бажанням, мотивуючи це тим, що всі жаліються на нього, що, мовляв, примушує працювати. «Сказав, що в нього претензій до моєї роботи немає, а ось команда проти, а йому це вже набридло. Сказав, що буде пару розпоряджень про моє звільнення. Я відповів, що ЗВІЛЬНЯТИСЯ НЕ ЗБИРАЮСЬ, і нехай звільняють мене за статтею, якщо зможуть довести, – наголосив Олексій Гончаренко. – Я подав декілька заяв у правоохоронні органи та прокуратуру з приводу погроз. Хочу запевнити всіх, кому я так заважаю обкрадати людей, що депресіями не страждаю, про самогубство не думаю, на дорозі веду себе акуратно».

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3525 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту