Погода: 9°C

Четвер, 03 листопада 2016 10:00 Прочитано 11363 разів

Суспільний резонанс петиції по школі на вулиці Чехова: пропонується зібрати 600 підписів

Автор Зореслав Замойский

     Станом на 2 листопада громадськість Ірпеня зібрала 255 підписів в підтримку петиції про будівництво школи на вулиці Чехова,27.
Земельна ділянка в 1,5 гектара землі була передана в користування компанії-забудовнику «Білдгрупменеджмент», на минулому тижні там зрубали дерева. Хоча місцеві жителі перед цим неодноразово заявляли про необхідність збереження на розі вулиць Чехова та Суворова зелених насаджень. Сюжет про нещодавню вирубку лісу потрапив на центральні телеканали.



     Тепер лишається зібрати ще 45 підписів до необхідних 300. Збір підписів триває на єдиному  сайті місцевих петицій.
ГО «Територіальна громада Ірпеня»  враховуючи суспільну вагу та резонанс питання побудови нової школи звертається до громадськості з проханням дати максимум підтримки петиції побудови школу на Чехова. Є пропозиція продовжувати збирати підписи  і після того коли вона набере необхідні 300, тобто пропонується зібрати у два рази більше - 600 підписів. Це буде вагомим аргумент в діалозі громадськості з місцевою владою, для того щоби остання нарешті почала виконувати ті повноваження, для яких вона власне і обрана.
До слова, три місяці з ініціативи партії «Нові обличчя» йшов збір підписів  до Президента України з вимогами «припинити політичне переслідування мерів Бучі та Ірпеня». За весь цей час ця петиція набрала лише 254 підписи.

Щоб підтримати збір підписів на БУДІВНИЦТВО ШКОЛИ НАТИСНІТЬ ТУТ    http://e-dem.in.ua/irpin/Petition/View/81

(Увага! Після того, як Ви зробили своє волевиявлення, будь ласка - перевірте результат голосування!)

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 11363 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту