Погода: 4°C

П'ятниця, 08 липня 2016 15:23 Прочитано 2771 разів

Комітет ВР пропонує розібратись із місцевим самоврядуванням Ірпеня та Бучі

Автор
Народний депутат України Соболев

Комітет розглянув проекти законів України, щодо яких він визначений головним з підготовки та попереднього розгляду:
- про внесення змін до розділу ІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання і протидії політичній корупції" (реєстр. № 4706) та ухвалив рішення щодо його відповідності вимогам антикорупційного законодавства і рекомендував Верховній Раді України за наслідками розгляду у першому читанні прийняти зазначений проект Закону за основу;




- про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо діяльності Національного антикорупційного бюро України) (реєстр. № 4812) та ухвалив рішення щодо його відповідності вимогам антикорупційного законодавства і рекомендував Верховній Раді України за наслідками розгляду у першому читанні прийняти зазначенийпроект Закону за основу і в цілому;
Комітетом розглянуто 58 проектів законодавчих актів та проектів постанов на предмет їх відповідності вимогам антикорупційного законодавства.
Також, заслухавши та обговоривши інформацію виїзного засідання Комітету, що відбулося 23 червня 2016 року в смт. Коцюбинське Київської області народні депутати України – члени Комітету вирішили:

 

1. Інформувати Президента України Порошенка П.О. про хід реалізації Кабінетом Міністрів України Указів Президента України від 27.08.2007р., 01.05.2014р., зокрема, розробки протягом 2015 – 2016 років проекту землеустрою щодо встановлення меж територій, що включаються до складу Національного природного парку «Голосіївський».
2. Звернутися до Прем’єр – міністра України Гройсмана В.Б. щодо проведення перевірки щодо невиконання окремими міністерствами Указів Президента України від 27.08.2007р., 01.05.2014р., та стану реалізації Кабінетом Міністрів України Плану природоохоронних заходів на 2015 – 2016 роки в частині, що пов’язана із організацією і встановленням меж Національного природного парку «Голосіївський» та його належного функціонування.
3. Звернутися до Генерального прокуратура України Луценка Ю.В. щодо активізації:
- розслідування кримінальних проваджень за фактами незаконної передачі у власність земель у Ірпінському регіоні та причетність до цього посадових осіб органів місцевого самоврядування, державних контролюючих і судових органів.
- втілення заходів, передбачених чинним законодавством щодо визнання незаконною приватизацію земель лісового фонду «Святошинського лісового господарства» та ініціювання повернення їх у державну власність.
4. Звернутися до Голови Національної поліції України Хатії Деконаїдзе щодо перевірки стану слідства по кримінальним провадженнях, які перебувають у провадженні слідчих підрозділів Національної поліції у Київській області за фактами незаконної вирубки ліса та побиття громадських активістів м. Буча та м. Ірпіня.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2771 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту