Погода: 10°C

Неділя, 07 квітня 2019 14:22 Прочитано 2617 разів

Вагон-ресторан - тест-драйв

Автор
Rate this item
(0 голосів)

Вагон-ресторан знаходиться на вулиці Антонова, 19А у районі залізничного переїзду - відповідно і сам заклад стилізований під атмосферу потягу.

  • Город: Ирпень
  • Сервис: Пицца
  • Интерьер: 5
  • Обслуживание: 5
  • Кухня: 5
  • Вид: Ресторан


Всередині теж багато атмосферних фішок: наприклад, багажні полиці над столиками, салфетниці у вигляді маленьких вагончиків. На другому поверсі є відкидні столики як у справжньому вагоні, а ще стоп-кран)).

Тут багато широких столів та зручних диванів, тому сміливо можна приходити великою компанією. Радимо піднятись на другий поверх - там більше столиків, є караоке, є кальян і з вікна добре видно потяги, що мчать під вікнами. У цілому, інтер´єр - це плюс закладу. Тут зручно і красиво.

Vagon 7

Vagon 8

Меню:

У меню закладу європейська та українська кухні. Тут є як м´ясні страви, так і різноманітні салати, а ще перші страви та смачні піци. Можна замовити бургери, різні види пасти, соковиті стейки та гриль-меню. Ну і звісно, десерти. А ще цікава коктейльна карта.

Vagon 10

Vagon 11

Vagon 12

Спробуємо)?

Ми спробували дві піци закладу - “Неаполітанську” ( 450гр - 152 грн., 900 гр. - 205 грн) і “з яблуками та корицею” ( 450гр - 99 грн., 900 гр. - 155 грн).

Чекали на приготування страви 10-15 хвилин. Піци виявились дуже смачними: з тонкою скоринкою та з великою кількістю начинки).

Обслуговування теж дуже порадувало: приємні та усміхнені офіціанти, які дають час на вибір страви і швидко підходять, коли потрібно.

Чай теж приносять у фірмових залізних підстаканниках, що теж додає атмосфері “залізничності”. Ми замовили жасміновий чай (заварничок коштує 30 грн).

Vagon 3

Vagon 2

Туалет:

Хоча туалет теж зроблений у стилі вагону - можна не боятись тісняви, бо кабінки просторі та зручні. Шкода, що туалет ніяк не позначено, тому відразу напишемо, що він на першому поверсі неподалік від сходів на другий поверх.

Vagon 1

Що ще?

Час роботи: з 12:00 до 01:00.

Музика: Приємна та ненав´язлива, переважно західна. Можете бути впевнені, що шансону ви тут точно не почуєте.

Wi-fi: є безкоштовний wi-fi (пароль можна дізнатися у офіціанта), розетки та досить великі столи, тому заклад може підійти і для фрілансерів.

Додаткові деталі: Є місце під сходами, де можна залишити велосипед чи самокат;).

Vagon 4

Підсумок: У Вагоні в цілому смачна їжа, ціни середні як для міста, проте трошки треба зачекати поки зготують ваше замовлення. Інтер'єр тут дуже приємний та атмосферний. Загалом, ми радимо побувати тут хоча б раз, щоб продегустувати їжу і скласти власне враження про цей ресторан.

Vagon 5

 

Прочитано 2617 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту