Погода: 8°C

Вівторок, 02 листопада 2021 13:14 Прочитано 1443 разів

Ірпінські компанії потрапили до списку "ТОП 100" найкращих фірм

Автор https://top100.company/

"ТОП 100" найкращі фірми відзначило нагородами 2 ірпінські фірми, серед яких тату салон та агенція нерухомості. 
Номінантів журналу "ТОП 100" стають фірми, що мають позитивний рейтинг на незалежних платформах, таких, як Гугл Мапс або Фейсбук. В одному місті може бути тільки 100 учасників, або 5ть в 1й категорії. Тому нагороду "ТОП 100" купити не можливо.



Такими фірмами в Ірпені стали:

Агенція нерухомості Liberty - Найкраща агенція нерухомості Київської області. Керують агенцією Анна Савка та Ганна Касянчук. 

«Працюємо з любов'ю та вірою у те, що робимо. Для нашої компанії - це не просто робота та повсякденна рутина. Це життєва філософія, спрямована на благо клієнта за принципами чесності, професіоналізму та правдивого сервісу» - кажуть засновниці компанії, керівники Анна Савка та Ганна Касянчук.

Ця агенція має 47 відгуків на Мапі Гугл та оцінку відмінно - 5 зірок! Що є безперечно чудовим результатом та показником роботи з клієнтами. 

Liberty - найкраща агенція нерухомості Київської області

Адреса агенції: м.Ірпінь, Вул. Гагаріна, 40
Веб-сайт: https://anlibertyua.business.site/


Anastason Tattoo - найкращі тату салони.

Другою компанією, що отримала цю нагороду стала власниця тату студії - Анастасія Каніща, а саме її студія Anastason Tattoo.

Anastason Tattoo - найкращі тату салони Києва.

Анастасія та редактор журналу "ТОП 100" Хафізов Костянтин

Сьогодні Анастасія - топовий майстер, працює в Ірпені, у власній тату-студії. Завдяки підтримці близьких, вона своїми силами відкрила студію "Anastason Tattoo" та зробила ремонт. Це допомогло Анастасії зрозуміти, що вона може все.

Висока якість робіт та сервіс забезпечив цю тату студію високим рейтингом на Мапі Гугл, а саме 4.5 зірок, за 1 з 5 місць у категорії Найкращі тату салони.

Зробити тату ви можете в Ірпені за адресою: вул. Полтавська, 45 https://www.instagram.com/anastason_tattoo/


Магазин Кальянів та аксесуарів Shisha store також був відзначений нагородою. В Ірпені працює один з магазинів цієї мережі, де ви зможете придбати все, що потрібно, щоб провести вечір з кальяном. 


До нагородження Ірпінських фірм відзнаку отримав бучанський ресторан Отаманша.

Якщо, Ваша фірма має рейтинг на Гугл Мапс / Фейсбук від 4.5 зірок, ви можете заповнити просту анкету та війти у рейтинг найкращих фірм свого міста. Більше про журнал та премію можна дізнатись за посиланням: https://top100.company/ 

Номінантів шукають представники проєкту, або ви можете самостійно заповнити анкету:
Заповнити анкету учасника "ТОП 100"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1443 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту