Погода: 15°C

Четвер, 07 жовтня 2021 14:11 Прочитано 1163 разів

Системи безпеки в Ірпені «Шериф»: попередять про все!

Автор
Системи безпеки в Ірпені «Шериф»: попередять про все!

До середини жовтня населення Ірпеня та Бучі має можливість обладнати власні квартири потужними системами захисту, та ще й отримати за це приємний бонус. Холдинг охоронних підприємств «Шериф» пропонує подарунки за підключення технічних рішень компанії. Бонус доволі привабливий – додатковий брелок або тривожна кнопка. Та головна цінність пропозиції полягає не в самих подарунках, а в місії, яку поширює холдинг. Ця місія – створення безпечного середовища для комфортного життя кожної людини.



 

Без сумніву, будинок або квартиру можна захистити за допомогою датчиків китайського виробництва, яких зараз чимало на ринку, але наслідки такого вибору можуть бути непередбачуваними. Значна відмінність однотипних дешевих пристроїв від професійного обладнання – неможливість підключення до приватного охоронного підприємства. Найдешевші рішення не здатні працювати через GSM-канали. Окрім того, вони підключаються через домашній Wi-Fi, який може стати найслабшим місцем у всій системі. Дуже часто зловмисники зламують пароль чи зовсім заглушують таку мережу.

Головна перевага систем для охорони житла «Шериф» полягає не тільки в надійності. Ще однієї запорукою цілковитої безпеки оселі є оригінальні технічні характеристики сигналізації. Зокрема, системи холдингу ідеально підходять для родин з дітьми шкільного віку. Їх можна дистанційно вимикати, коли школярі приходять додому з уроків. А під час перебування дітей у будинку чи квартирі їх захистить режим «Залишаюся вдома», який гарантує, що ніхто з зовнішнього світу не нашкодить членам родини.

Рішення, які пропонує «Шериф», надзвичайно прості в експлуатації. Вся інформація про спрацювання будь-якого датчика відразу передається клієнту, тож жодна екстренна ситуація не залишається непоміченою. Завдання власників помешкання полягає лише в тому, щоб встановити датчики в усіх потенційно небезпечних місцях, адже лише 80% квартирних злодіїв проникають до помешкання через двері. Інші зловмисники використовують вікна чи балкони.

Неможливо самостійно продумати план дій на кожну з нестандартних ситуацій на зразок пограбування, пожежі чи потопу. І якщо ви хоча б раз ловили себе на думці про те, що вам «нічого захищати», задайтесь простим питанням: чи важливе для вас життя членів вашої родини? І чи хочете ви, щоб наслідки необережності, які щодня обрушуються на нас з новин, стали вашою реальністю?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1163 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту