Погода: 13°C

Четвер, 05 серпня 2021 07:18 Прочитано 632 разів

Через поширення "Дельти" починають діяти нові правила в'їзду в Україну

Автор

Нові правила перетину кордону починають діяти в Україні з 5 серпня через стрімке поширення штаму "Дельта" в світі.



Нові правила в'їзду в Україну для громадян України та іноземців уряд ввів з 5 серпня. Це зафіксовано в постанові №787 від 28 липня 2021 року. За допомогою нових заходів влада хоче запобігти чергової хвилі коронавірусу і завезення в Україну більш небезпечного штаму «Дельта».

Для тих, хто не пройшли повний курс вакцинації й були на території Росії або Індії більше ніж тиждень, повинні піти на обов'язкову двотижневу самоізоляцію. Що стосується повернення з усіх інших країн, то українцям для безперешкодного перетину кордону досить мати хоча б одне щеплення, іноземцям - страховий поліс і негативний тест або довідку про повну вакцинацію. В іншому випадку доведеться робити тест або йти на 10-денну самоізоляцію. Нові правила не стосуються тих, хто виїхав за кордон до 4 серпня.

Нові терміни самоізоляції:

• 10 днів для іноземців і українців (починається через 72 години після перетину кордону під контролем додатки "Дому")

• 14 днів для осіб, які прибули з Росії або Індії, якщо вони перебували там довше тижня протягом останніх 14 днів (починається з моменту перетину кордону).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 632 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту