Погода: 8°C

Понеділок, 12 липня 2021 07:41 Прочитано 443 разів

В Ірпені прокладають нову теплотрасу та водогін

Автор

В Ірпені  на вулиці Северинівській, комунальники прокладають теплотрасу та водогін.



В Ірпені теплотрасу прокладають по вулиці Северинівській до будинків 158 та 160.

За словами начальника КПП "Теплоенергопостач": «Скрізь уже провели модернізацію теплових мереж, а тут траса стара. У цьому році ми в рамках інвестиційної програми підприємства запланували кошти, провели відповідні тендерні процедури, закупівлі й вже вийшли на ці роботи. Буде нова, попередньо ізольована, 159-а труба, і подача теплоносія буде на високому рівні.»

Оновлена теплотраса проляже до супермаркету "Пчелка". Водночас із тепловиками «Ірпіньводоканал» прокладає на ділянці новий додатковий водогін. Щоб мешканці не відчували перепадів тиску води, її подаватимуть двома трасами: старою та новою.

Нові водомережі цього року з’являються не лише на центральних водогонах, а й у багатьох дворах.  Начальник КП "Ірпіньводоканал" Артур Загодіренко повідомив, що вже замінено близько двох кілометрів мереж. До кінця року планують замінити близько п’яти кілометрів мереж.

Усі роботи на Северинівській планують завершити вже за місяць.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 443 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту