Погода: 7°C

Четвер, 24 червня 2021 07:34 Прочитано 397 разів

Поширення коронавірусу "Дельта" в Україні 

Автор

В Україні було зафіксовано два випадки інфікування новим штамом. Уряд вводить обмеження.



В Україні було зафіксовано два випадки інфікування новим штамом "Дельта". Уряд вводить обмеження для стримування індійського штаму "Дельта", тепер без негативного ПЛР-тесту на COVID потрапити в Україні не можна тим, хто прямує з країн, де бушує штам. Експрес-тест доведеться здавати громадянам, які прибули з Індії, Великобританії, Росії та Португалії або тим, хто перебував там не менше 7 днів. Нові правила почнуть діяти з п'ятниці, 25 червня.

Новий мутований вірус вже зафіксували більш ніж в 90 країнах. Серед них і Україна. Є два випадки "Дельта" - інфікована жінка 66 років й син 16 років. Нещодавно вони повернулися з Російської Федерації.

Як розповів головний державний санітарний лікар України Ігор Кузин, новий штам коронавірусу набагато страшніший: він швидше передається від людини до людини. За оцінками медиків, штам "Дельта" в 1,6 рази сильніший, ніж штам "Альфа", який вперше виявили в Великобританії. "Дельта" вдвічі підвищує ризики госпіталізації й в півтора рази частіше призводить до реанімації хворих.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 397 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту