Погода: 1°C

Вівторок, 08 червня 2021 08:55 Прочитано 567 разів

Кабмін послабив обмеження карантину для українців

Автор

Кабінет Міністрів пом'якшив обмеження адаптивного карантину в Україні. Зокрема, дозволили ресторанам працювати цілодобово і проводити масові заходи.



В Україні, на тлі зниження числа нових випадків захворювання COVID-19, Кабмін послабив обмеження карантину в країні.

Зокрема, в Україні з'явиться "зелена зона" карантину, яку будуть вводити в регіонах у разі якщо: число нових випадків інфекції за два тижні не перевищує 75, коефіцієнт виявлення COVID-19 експрес-тестами або ПЛР нижче 4%, число тестувань за останню тиждень понад 300 на 100 тисяч осіб.

В Україні тепер дозволяється:

• проведення масових заходів за умови заповнювання на дві третини (в разі, якщо всі учасники заходу мають негативний ПЛР або експрес-тест або документ, що підтверджує повну вакцинацію, обмеження по заповненості знімаються);
• проведення спортивних заходів із заповненою 2/3 місць;
• робота кінотеатрів із заповненою 2/3 місць;
• робота нічних клубів і дискотек, а також проведення масових заходів в ресторанах і кафе за умови наявності однієї людини на 4 кв.м, а також заповненості на 2/3 місць;
• цілодобова робота кафе і ресторанів (їм також дозволили розміщувати столики на відстані 1,5м один від одного, замість 2м);
• робота готелів, хостелів та кемпінгів.

kabmin

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 567 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту