Погода: 2°C

Вівторок, 08 червня 2021 08:34 Прочитано 580 разів

На Бучанщині у підозрілого чоловіка знайшли наркотики

Автор

В селі Петропавлівська Борщагівка у 34-річного мешканця столиці поліцейські виявили 3 блістери, наповнених таблетками, ймовірно, наркотичної дії.



В селі Петропавлівська Борщагівка, близько 18-ї години на вулиці Шевченка інспектори помітили підозрілого чоловіка. Про це повідомляє "Патрульна поліція Київської області".

34-річний мешканець столиці побачивши патрульних помітно занервував.Під час поверхневої перевірки у чоловіка поліцейські виявили 3 блістери, наповнених таблетками, ймовірно, наркотичної дії. Рецепта від лікаря чоловік не мав.

На місце події інспектори викликали СОГ. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 580 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту