Погода: 10°C

П'ятниця, 04 червня 2021 08:58 Прочитано 1015 разів

Новий медичний центр в Ірпені відкриватимуть поетапно

Автор

Будівельні роботи планують завершити восени 2021 року. Запускатися в роботу медичний центр в Ірпені планується етапами.



Ірпінський міський голова Олександр Маркушин разом із заступником міського голови Ігорем Дворніковим та директором Ірпінської центральної міської лікарні Антоном Довгополом провели робочу нараду у новому медичному центрі на вулиці Садовій в Ірпені.

Капітальні будівельні роботи нового медичного центру в Ірпені повністю завершено. Підведені усі комунікації, облаштовано систему вентиляції та пожежну сигналізацію, розведено системи теплопостачання та електропостачання. Наразі тривають внутрішньо-оздоблювальні роботи. Для завершення будівництва медичного центру восени цього року, було прийнято рішення ввести додаткову другу зміну робітників.

Відкриття нового медичного центру в Ірпені буде проходити етапами. Після відкриття триватиме процедура ліцензування та переїзд структурних підрозділів. Надалі з Ворзеля переміститься пологове відділення, а з приміщення на вул. Давидчука в Ірпені – дитяче лікувальне відділення.

Олександр Маркушин на своїй сторінці розповів про новий медичний центр в Ірпені: "В новому медичному центрі на першому поверсі працюватиме відділення невідкладної допомоги. Другий поверх у нас займе дитяче відділення, третій – гінекологія та патологія вагітності, четвертий – пологовий будинок. На п’ятому поверсі будуть діяти чотири блоки операційних, де проводитимуть операції у різних напрямках – укомплектовувати його ми будемо вже наступного року. Для цього у бюджеті-2022 буде передбачено 60 млн грн".

Novij medichnij centr v Іrpenі

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1015 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту