Погода: 1°C

Четвер, 03 червня 2021 17:40 Прочитано 1229 разів

Экс-депутату Ірпеня та скандально відомому забудовнику Валерію Пєшему повідомлено про підозру

Автор
Экс-депутату Ірпеня та скандально відомому забудовнику Валерію Пєшему повідомлено про підозру

Сьогодні з наших джерел стало відомо, що ексдепутат та скандальний забудовник Валерій Пєший таки отримав підозру за вчинення шахрайства в особливо великих розмірах, а це ст 190  ККУ, де передбачається позбавлення волі на строк від 5 до 12 років та конфіскація майна. 



Про численні махінації в Ірпені ми вже писали не одну статтю, але можемо пов'язати цю підозру саме за злочинні схеми та заволодіння коштами Панчук Катерини Петрівни. 

По нашої інформації в цей час Валерій Пєший знаходиться за кордоном, а коли повернеться, то може бути затриманий за клопотанням Бучанської прокуратури. Підозру підписав прокурор області, що ускладнює забудовнику можливість "домовитись"


 Нагадаємо, що вранці 30 квітня в офісі скандальновідомого Олексія Пєшого побувало головне слідче управління національної поліції . Син забудовника Валерія Пєшого, фігурує у багатьох кримінальних схемах. Що стало приводом для обшуків цього разу дивіться далі у сюжеті.


 На Київщині повідомлено про підозру адвокату через махінації з нерухомістю

 За процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури повідомлено про підозру адвокату за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно, в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 190 КК України)

Встановлено, що вказана особа – адвокат, заздалегідь не маючи наміру розрахунку, уклав із потерпілою договір купівлі-продажу об’єкту незавершеного будівництва з відстрочкою платежу та не маючи наміру реального виконання свого зобов’язання за вказаним договором, заволодів об’єктом незавершеного будівництва. Таким чином, завдавши потерпілій збитку понад 1 млн. гривень

Крім того, чоловік, перебуваючи у дружніх стосунках з іншою потерпілою розуміючи наявність  в неї заощадженої значної суми грошових коштів, ввівши її в оману та  не маючи наміру реального виконання своїх зобов’язань, переконав жінку проінвестувати будівництво та укласти договір купівлі-продажу майнових прав на квартири у багатоквартирному житловому будинку. Достовірно знаючи, що державна реєстрація права власності на вказані квартири повинна бути здійснена за нею, чоловік натомість передав майнові права на зазначені квартири третім особам, там самим завдавши збитку потерпілій на суму понад 24 млн. гривень

Слідчим суддею надано дозвіл на затримання підозрюваного з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. На даний час підозрюваного оголошено у розшук.

Досудове розслідування здійснюється відділом поліції №2 Бучанського РУП ГУНП

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 1229 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту