Погода: 10°C

Середа, 28 квітня 2021 08:46 Прочитано 1202 разів

В Ірпені садочок на Київській відкриють у квітні 2022 року

Автор

В Ірпені садочок по вулиці Київській планують відкрити весною наступного року.



В Ірпені садочок по вулиці Київській будують у дві зміни, про це повідом на засіданні Ірпінської міської ради, було погоджено новий графік роботи будівництва садочка "Віночок" по вулиці Київській з 7 ранку по 10-ту вечора в будні дні. На перебудову дитсадка передбачено 35 мільйонів гривень з бюджету.

sadochok Vіnochok mіska rada

За словами Ірпінської міської голови Олександра Маркушина: "Аби швидше звершити будівництво, робота на об’єкті триває у дві зміни. Таким чином, плануємо відкрити його у квітні наступного року… Ми розуміємо, що такий графік роботи нестиме певний дискомфорт місцевим мешканцям. Просимо вибачення. Але це садочок саме для всього навколишнього району. І ми хочемо його зробити максимально швидко, як це уже зробили в мікрорайоні Стоянка", - підсумував мер.

sadochok Vіnochok

Дитячий садок після введення в експлуатацію відкриє двері для 340 діток. У результаті новий дитсадок стане найбільшим в Ірпені.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 1202 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту