Погода: 9°C

Четвер, 22 квітня 2021 07:53 Прочитано 441 разів

Чоловік через ревнощі здійснив підпал автівки у селі Петропавлівська Борщагівка

Автор
 

Правоохоронці Бучанського районного управління поліції затримали чоловіка, котрий через ревнощі здійснив підпал автівки у селі Петропавлівська Борщагівка.



До чергової частини відділення поліції № 5 (с.Чайки) Бучанського районного управління поліції, близько четвертої години ранку надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць села Петропавлівська Борщагівка горить автомобіль.

Після проведення слідчо-оперативних дій працівниками поліції було виявлено камеру відеонагляду на будинку, де мешкають потерпілі, яка зафіксувала невідомого чоловіка, який близько 02 год. 30 хв. підійшов до однієї з іномарок, після чого і сталось загорання автомобіля.

Як з'ясували правоохоронці підпал організував місцевий житель через ревнощі до своєї подруги.

pdpal cherez revnoshch

Як повідомляє Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області: "В інтернеті 35-річний чоловік знайшов рецепт виготовлення запальної суміші та підпалив автомобіль суперника, припаркований у дворі дівчини. Встановлено, що від однієї автівки зайнялися ще три, що стояли поблизу".

pdpal cherez revnoshch1

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання підпалювача, де вилучили понад 80 тисяч доларів готівки, мобільний телефон, наркотичні засоби, банківські картки.

pdpal cherez revnoshch2

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до десяти років.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 441 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту