Погода: 10°C

Четвер, 01 квітня 2021 07:57 Прочитано 697 разів

Черговий фейк від ІTV: камери фіксації швидкості, встановлені у Романівці та Ірпені не отримали сертифікацію

Автор

В Ірпені відбувається активне обговорення чи насправді отримали сертифікацію та пройшли тестування МВС камери фіксації правопорушень дорожнього руху, встановлені у Романівці та Ірпені.

Media

Про маніпуляції та міфи з сертифікатами. Останні тижні Ірпінь активно обговорює питання встановлення відеокамер...

Опубликовано Людмилой Першин Среда, 31 марта 2021 г.


Останнім часом Ірпінь підіймає тему про встановлення відеокамер автоматичної фіксації порушень ПДР. Камери фіксуватимуть час, номер і швидкість автомобіля, та не пропускатимуть жодного порушення на дорозі.

Як повідомляє місцевий канал "ITV", перша відеокамера фіксації порушень правил дорожнього руху була встановлена у мікрорайоні Ірпеня Романівка та пройшла тестування МВС й була сертифікована.

"Комплекс автоматичної фото- та відеофіксації швидкості руху автомобілів, який днями встановили у мікрорайоні Романівка в Ірпені, має відповідну сертифікацію та успішно пройшов тестування департаменту інформатизації Міністерства внутрішніх справ. Про це журналістам ITV повідомив директор ТОВ «Юніотех» Микола Василишин", - зазначив канал "ITV".

За словами мешканки Ірпеня Людмили Першин, яка на своїй сторінці опублікувала інформацію про те, що продукція компанії «Юніотех» не пройшла потрібну сертифікацію і не має права фіксувати порушення. Людмила Першин для того, щоб розібратися чи отримала компанія, яка встановлювала відеокамери в Ірпені та Романівці, сертифікат МВС, написала запит на електронну адресу Патрульної поліції України й отримала відповідь від першого заступника начальника департаменту Патрульної поліції України Олексія Білошицького.

Vidpovid Oleksiya Biloshiczkogo

Vidpovid Oleksiya Biloshiczkogo 2

Людмила повідомила, що в листі зазначається: "Відеокамер автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР в Ірпені, які підключені до єдиної системи МВС, — НЕМАЄ жодної. Компанія ТОВ "Юниотех", яка встановила відеокамери в Ірпені та Романівці, сертифікат МВС не отримувала".

У своєму дописі в соціальній мережі Людмила Першин висловила свою думку щодо відеокамер автоматичної фіксації порушень ПДР, яка не пройшла тестування МВС й не була сертифікована: "Перечитавши всі коментарі з різними думками, в тому числі депутатів ІМР та юристів, які висловлювали під моїм дописом від 19.03, схиляюся до думки, що встановлені відеокамери в Ірпені та Романівці мають безпосереднє відношення до новоствореного "Управління безпеки" Ірпінської міської ради. Як міська влада збирається наповнювати бюджет міста, використовуючи встановлені відеокамери, — час покаже, бо поки не зовсім ясно".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 697 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту