Погода: 8°C

Середа, 24 березня 2021 07:52 Прочитано 311 разів

Рятувальники ліквідували загорання квартири

Автор

23 березня рятувальники ліквідували загорання квартири в багатоквартирному житловому будинку "Єсенін" в м. Ірпінь.



На пункт зв’язку 36 державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь 23 березня о 13 год. 01 хв. надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на шостому поверсі багатоквартирного житлового будинку, за адресою: м. Ірпінь, вул. Єсєніна, 32.

zagorannya kvartiri 6

Отримавши повідомлення, на місце події негайно були направлено два відділення 36 ДПРЧ м. Ірпінь, одне відділення 35 ДПРЧ м. Буча, одне відділення 53 ДПРП сел. Гостомель та авто драбину 36-ДПРЧ м. Ірпінь. По прибуттю на місце виклику встановлено, що вогнем охоплено двох кімнатну квартиру. При проведенні розвідки на вище розташованому поверсі було виявлено жінку, яку рятувальники евакуювали за допомогою авто драбини. 

Гасіння пожежі ускладнювалось наявністю в приміщенні легкогорючих речовин (речей домашнього вжитку, меблів) високою температурою та сильним задимленням. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів о 13:35 загорання було локалізовано, а о 13:50 ліквідовано повністю за допомогою 1 ствола «Б». Загалом на місці працювало 17 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки. Причина загорання та збитки від пожежі наразі встановлюються.

zagorannya kvartiri 1

zagorannya kvartiri 2

zagorannya kvartiri 7

zagorannya kvartiri 3

zagorannya kvartiri 4

zagorannya kvartiri 5



BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 311 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту