Погода: 15°C

Середа, 24 лютого 2021 08:50 Прочитано 582 разів

У ЖК “Нью Йорк” Мирончука жильці перекрили трасу через відключення електрики

Автор

У ЖК “Нью Йорк” Мирончука відключили електрику, десятки жильців вийшли на протест й перекрили Новоірпінську трасу на переході біля зачиненого офісу забудовника.

Media



Вночі у ЖК “Нью Йорк” Антона Мирончука раптово відключили комплекс від електрики, тепла і води. Жителі Ірпеня, 40-50 людей з маленькими дітьми взяли участь в акції протесту на в'їзді в Ірпінь в мікрорайоні Романівка.

У Житловому комплексі “Нью Йорк” забудовника-боржника Антона Мирончука відсутнє газопостачання, центральна каналізація, є лише підключення до електромереж. При цьому – без прямих договорів з “Київобленерго”, а через приватну компанію ірпінського забудовника Валерія Пєшого. 

Вже декілька місяців триває конфлікт між мешканцями ЖК та Мирончуком, оскільки забудовник вимагає від людей сплачувати за світло за тарифом понад 3 гривень за кіловат. 

Жителі “Нью-Йорку” припускають, що таке раптове відключення електрики зробили для впливу на людей, які були не згодні з умовами Мирончука.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 582 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту