Погода: 15°C

Середа, 27 січня 2021 12:22 Прочитано 297 разів

Анатолія Федорука обрано головою Київського регіонального відділення «Асоціація міст України»

Автор

Сьогодні у Бучі відбулися звітно-виборчі загальні збори Київського регіонального відділення ВАОМС «Асоціація міст України».



У загальних зборах взяли участь:

  • Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан,
  • голова Київського РВ АМУ,
  • Бучанський міський голова Анатолій Федорук,
  • голови громад-членів АМУ,
  • виконавчий директор Київського РВ АМУ Олександр Дехтярчук,
  • депутат Київської обласної ради,
  • консультант з юридичних питань проєкту «ПУЛЬС» USAID Володимир Удовиченко,
  • представники виконавчої дирекції Київського РВ АМУ.

Голова правління, Бучанський міський голова Анатолій Федорук на засіданні розповів про роботу регіонального відділення. Він у своїй промові зазначив, що робота асоціації – це важлива справа, яку ми спільно робимо. За словами Анатолія Федорука: «Київське регіональне відділення АМУ, відстоюючи інтереси місцевого самоврядування на Київщині, провело значну роботу у 2018-2020 роках, зокрема і щодо новоутворених громад, адже був пройдений тернистий шлях у формуванні нового адміністративного-територіального устрою».

«Завдяки вашій активній участі – міських, сільських, селищних голів – АМУ вдається відстоювати не тільки фінансовий ресурс, а й повноваження органів місцевого самоврядування. Щомісячно аналітики та експерти Асоціації міст України аналізують в середньому 266 нормативно-правових актів, з яких 263 або передбачають позбавлення фінансового ресурсу органів місцевого самоврядування, або передбачають перекладення додаткових повноважень. І тільки спільними зусиллями ми зупиняємо ці процеси. Адже місцеве самоврядування – це стільки повноважень, скільки у ньому фінансових ресурсів.», - зазначив виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.

У результаті на звітно-виборчих загальних зборах було обрано Голову Київського регіонального відділення АМУ. За даними результатів голосування одноголосно учасники зборів обрали Бучанського міського голову Анатолія Федорука.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 297 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту