Погода: 8°C

П'ятниця, 22 січня 2021 10:59 Прочитано 401 разів

Дієвість "жорсткого карантину" і обмеженнях після 25 січня

Автор

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, в ході брифінгу позитивно оцінив попередні результати жорсткого карантину, який повинен закінчиться 25 січня.



Максим Степанов, заявив: "Ми досягли серйозної стабілізації в цих справах. Головне, ми вважаємо, що ми можемо досягти та досягли головного ефекту від запровадження жорсткого карантину - нам вдалося на початкових стадіях збити хвилю поширення коронавірусу, яка прогнозовано повинна була початися після новорічних свят".

Остаточну і більш точну оцінку результатів карантину можна буде отримати тільки після завершення жорстокого карантину в країні.

За словами міністра охорони здоров'я Степанова, жорсткий карантин продовжувати не будуть.

"Стратегія, яку ми вибирали, розрахована на кілька місяців. Ми вводимо цей жорсткий карантин, потім з неї виходимо і переходимо до адаптивного карантину, в такому режимі будемо триматися до закінчення епідсезону", - зазначив Степанов.

За статистикою 21 січня число виявлених випадків захворювання COVID-19 в Україні збільшилася в порівнянні з попередньою добою на 5 348 до 1 182 969 кількість померлих від захворювання - на 163 особи до 21 662, при цьому за добу кількість нових випадків захворювання зменшилася на 4,2%, нових летальних випадків - на 32,4%.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 401 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту