Погода: 15°C

Четвер, 10 грудня 2020 10:01 Прочитано 4486 разів

Іздебска Наталія Валентинівна

Автор

Іздебска Наталія Валентинівна, громадянка України, народилася 18 червня 1980 року в смт Теофіполь Хмельницької області.



 

У 2003 році закінчила Технологічний університет Поділля (м. Хмельницький) за спеціальністю «Управління трудовими ресурсами» та отримала диплом магістра з відзнакою. Працює з 2004 року. За цей період очолювала департамент управління персоналом одного з найбільших банків України (10 тис. працівників), обіймала посаду керівника служби перевезень виконавчого органу Київської Міської Ради (КМДА) та створила власний успішний проєкт у сфері освіти, в межах якого нині очолює міжнародну школу польської мови. Проєкт отримав акредитацію Міністерства Освіти Польщі.

У 2012 році належала до робочої групи з підготовки Києва до Євро-2012.

У 2018 році вступила на аспірантуру Національного університету технологій та дизайну.

У 2017-2018 роках була спікеркою Всеукраїнської громадської організації з протидії політичній корупції «Під контролем». З 2018 належить до групи експертів Міжнародного Інституту Демократій.

Нині обіймає посаду помічника народного депутата VIII скликання Володимира Ар’єва. Займається політичними проєктами. Очолює виборчий штаб Європейської Солідарності Ірпінської ОТГ. Одружена.

Прочитано 4486 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту