Погода: 5°C

Вівторок, 22 вересня 2020 06:32 Прочитано 2033 разів

Постраждалі покупці «Благодатного» продовжують готуватися до нової акції біля МВС, яка відбудеться 29 вересня

Автор

21 вересня в Мінрегіоні відбулось засідання Міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об’єктів незавершеного житлового будівництва» з розглядом ключових тез законопроекту про постраждалих інвесторів в житлову нерухомість. Для термінових пропозицій є ще 10 днів, а далі — реєстрація у Раді. В події брали участь і ошукані інвестори недобудов в Ірпені м-р. Благодатний.



 

 Нагадаємо, уряд постановою від 12 серпня 2020 року №714 «Про утворення Міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об’єктів незавершеного житлового будівництва» створив консультативно-дорадчий орган КМУ, завданням якого є створення дієвого механізму для того, щоб вирішити питання постраждалих інвесторів та не допустити виникнення таких ситуацій у майбутньому і вирішити питання недобудов.

bgm22.09

До обговорення тез законопроекту намагались долучити Артема Багірова, активіста, що представляє думку більшості ошуканих покупців, у тому числі покупців мікрорайону «Благодатний» (Ірпінь). Ошукані покупці вважають, що вони не мають повторно сплачувати за вже придбані квадратні метри, а держава та влада мають захищати інтереси людей, а не будівельної мафії! Держава має створити дієві механізми та прийняти відповідні закони по добудові існуючих об’єктів, не допускати подібні будівельні афери в майбутньому, а відповідальні за злочин – мають бути притягнені до суворої відповідальності!

bgm22.09

Тож слідкуємо уважно за розвитком подій навколо нового законопроекту. А постраждалі покупці «Благодатного» готуються до нової Акції постраждалих родин від будівельних схем в Україні біля МВС, що має відбутись 29.09.2020 о 08:00 за адресою: м. Київ, вул.Богомольця,10. Люди вимагають притягнення злочинців до відповідальності та відповіді на запитання – хто з влади допустив аферу? Хто закривав очі і видавав дозволи на будівництво? Хто був «дахом» для будівельної мафії?

bgm22.09

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2033 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту