Погода: 3°C

П'ятниця, 28 серпня 2020 14:02 Прочитано 2099 разів

В Ірпені встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Фото та наслідки

Автор

За рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, в Ірпені встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Відповідні карантинні обмеження почнуть діяти з 31 серпня. Про це повідомила пресслужба уряду.



Ирпень в желтой зоне карантина

Нагадаємо, правила «зеленої зони» зобов’язують перебувати в громадських будівлях у масці чи респіраторі, перевозити пасажирів у громадському транспорті лише на місцях для сидіння; при проведенні масових заходів має бути не більше одної людини на 5 м², а в кінотеатрах можна заповнювати не більше 50% місць. Крім того, як повідомляв міністр охорони здоров’я Максим Степанов, у регіонах із «зеленим» рівнем епідемічної небезпеки буде заборонено проведення дискотек, роботу нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організації дозвілля, а також проведення концертів (крім тих, що проводяться закладами культури, для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності).

У «жовтій зоні» зберігаються всі обмеження «зеленого» рівня, а також забороняється відвідування установ соцзахисту, в яких перебувають люди похилого віку, діяльність хостелів, робота розважальних закладів і закладів громадського харчування з 00:00 до 07:00, проведення в закладах громадського харчування масових заходів для 20 й більше осіб.

У «помаранчевій зоні», окрім усіх вищеназваних обмежень, забороняється діяльність закладів розміщення (крім готелів); робота спортзалів і фітнес-центрів, якщо передбачено менше 10 м² на одну особу; прийом нових змін у дитячі табори; планові госпіталізації (крім допомоги вагітним, породіллям, новонародженим, онкохворим, людям, які потребують паліативної допомоги, та у випадках, коли існує значний ризик для життя чи здоров’я). Також «помаранчевий» рівень передбачає такі обмеження: заповнення не більше 50% посадкових місць у закладах громадського харчування; під час масових заходів — не більше одної людини на 10 м² та не більше 220 людей загалом; відвідування закладів освіти групами в кількості не більше 20 осіб (крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти); у громадському транспорті — заповнення не більше 50% місць для сидіння; в ТРЦ, закладах побутового обслуговування, бібліотеках і музеях може бути не більше одної особи на 10 м².

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2099 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту