Погода: 8°C

Понеділок, 13 липня 2020 12:59 Прочитано 3043 разів

ГО "Бучанська варта" просить міську владу Ірпеня увіковічити пам'ять воїна-добровольця, офіцера ЗСУ - Олександра Ніколайця

Автор

13 липня офіційним листом до міської ради Ірпеня звернулось ГО "Бучанська Варта", з проханням зберегти пам'ять та увіковічення активного учасника Революції Гідності, Воїна-добровольця, офіцера ЗСУ жителя Ірпеня Олександра Ніколайця. 




Олександр Ніколаєць - корінний житель м. Ірпінь, який передчасно в наслідок отриманих поранень пішов з життя 2 липня 2020 р. у віці 50-ти років. 
Після початку бойових дій у 2014 року, Олександр став добровольцем на передової 24-й БТРо "Айдар", де був поранений під час боєвих дій. Вже після лікування продовжив службу в ЗСУ на посаді командира розвід.роти 5-го БТГр 81-ї ДШБр.
Особисто приймав участь у багатьох боях за суверенітет України, за що був відмічений державними, церковними та добровольчими нагородами та відзнаками. 
Після закінчення служби в ЗСУ приймав активну участь в допомозі та реабілітації воїнів АТО, допомогав ветеранам знайти роботу. 
Весь цей час Олександр був справжній патріотом України та Ірпеня

 


Тому ГО "Бучанська варта" просить владу міста вшанувати пам'ять Ніколайця. А саме:

  • Встановити меморіальні дошки на Алеї Слави м.Ірпінь, у школі та податкової академії, де навчався О.В.Ніколаєць
  • Назвати (або перейменувати) одну з вулиць Ірпеня на честь О.В. Ніколайця
  • Присвоїти звання "Почесний громадянин міста Ірпінь" (Посмертно". 

Олександр Николаєц

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3043 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту