Погода: 11°C

Неділя, 12 липня 2020 09:46 Прочитано 3106 разів

Чутки: и.о. мера Літвінова побили на дні народженні піарника Карплюка?

Автор

З вечора 11 липня в соціальних мережах стали згадувати про конфлікт серед співробітників міської ради Ірпеня та наближених до ексмера Карплюка, де в результаті бійки був зламаний ніс одного з чиновників міста. Ім'я потерпілого не згадується, що викликало хвилю обговорення в різних групах Фейсбук.




Вже 12 липня в коментарях стали згадувати, що потерпілий носить окуляри. На сторінці Олексія Зіневича, було прямо вказано, що побили в.о. міського голови Андрія Литвинова. Конфлікт стався на дні народженні піарника Карплюка Петра Щербина.

  Дійсно 11 липня біля П.Щербіна день народження, але інший перевіреної інформації, і хто став нападником - немає. Також є інформація, що Літвинов був у лікарні  у 22.30, але сказав, що "впав"

Литвинова Побили на дне рождении Щербины

 Увага: інформації не перевірена і не підтверджена.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 3106 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту