Погода: 9°C

Вівторок, 26 листопада 2019 16:36 Прочитано 2617 разів

Добра не буває багато - подумали засновники першого в Приірпінні благодійного магазину “Благодім” вирішили розширюватися.

Автор
Добра не буває багато - подумали засновники першого в Приірпінні благодійного магазину “Благодім” вирішили розширюватися.

Добра не буває багато - подумали засновники першого в Приірпінні благодійного магазину “Благодім” вирішили розширюватися. Пост про цю подію опублікувала на своїй особистій сторінці засновниця та ідейний натхненник проекту Маріель Славська: 



 

“Я людина інтуїтивна. Результат - орендованих 100 квадратних метрів в парку ім.Правика Грошей зароблених в магазині вистачило на вартість одного місяця. На оплату другого місяця та ріелтора довелось позичити”. 

Порівняно з першим приміщенням, площа нового простору відчутно більша, але и плани на нього значно масштабніші. Організатори вирішили не обмежуватися магазином і запланували справжній БЛАГОДІЙНИЙ ХАБ, де можна буде долучитися до добрих справ в будь-який зручний спосіб. Тепер можна не тільки придбати чи принести речі в магазин, а й зробити свій внесок випивши смачної кави або відвідавши тренінг чи майстер-клас. 

76726043 407664856782255 7862933114257932288 n

Не забули у новому  “Благодомі” і про малечу. “Діти - завжди бажані гості в нашому магазині, але, на жаль, виділити окремий дитячий куточок на 17 квадратних метрах  дуже важко” - ділиться одна з продавчинь крамнички на Северинівській. Тому в благодійному хабі про це потурбувалися - поки діти будуть гратися або брати участь у цікавих івентах  - мама може випити трохи кави та займатися своїми справами або бюджетно та екологічно оновити свій гардероб. 

Крім цього - є ще одні потаємні двері, за якими буде дуже важлива кімната. Це кабінет в якому підопічним проекту “ДІМ” будуть працювати з юристами, психологами, HR-менеджерами та мотиваційними консультантами. 

Як і минулого разу, команда робила ремонт у новому приміщенні самотужки, перевірити це дуже легко - всі відео- та фотозвіти публікуються на сторінці проекту у Фейсбук - https://www.facebook.com/blago.irpin/.  Приміщення змінилося на очах - стіни пофарбовано, а торгівельне обладнання зробили в концепції проекту -  екологічне - зі старих піддонів. 

77151434 2443513372642194 6382887280977117184 n

Мотиваційний експерт проекту Юлія Боєва жартує: “ І ось  знову наша команда психологів, юристів, відеографів, майстринь хенд-мейду в мить перетворилася на малярів, штукатурів та прибиральників, але виявляється  - фарбування стін - непогана арт-терапія.”

 

Незважаючи на той факт, що ремонтні роботи цілий місяць - і антикризовий центр для мам з дітьми “ДІМ” і перший магазин благодійності “Благодім” на Северинівській 9 продовжили працювати в звичному режимі. Для підопічних мам “Дому” проводяться майстер-класи, психологічні групи та тренінги, а діти - розважаються та навчаються завдяки партнерам проекту. Що до магазину - він працює у звичному режимі з 10 до 19 всі дні, крім понеділка і, наразі, не планує припиняти свою роботу. Всі зароблені кошти йдуть на функціонування антикризового центру для мам з дітьми “ДІМ”. 

 78145413 2403936609873244 324370734946189312 n

Саме зараз, в період розвитку  команда “Благодім” потребує найбільшої нашої  підтримки. Якщо ви теж хочете докласти свою частку до благодійної справи - зробити це легше, ніж ви думаєте. Зверніть увагу на цей список, можливо щось з нього є у вас вдома. 

 

- Конвектор

- Ноутбук для ведення документообігу

- Торгове обладнання (полички, стійки для вішаків)

- Кухня (справжня)

- невеличкий диванчик

- Кухонний стіл

- Стелаж для складу

- Побутова хімія (рідке мило, Миючі, освіжувачі для кімнат та шаф, освіжувач в туалет, тощо)

- Столик маленький як в кафе

- Високі барні стільці (4 шт)

- Товар на продаж (одяг, книги, іграшки, взуття, аксесуари

Якщо нічого з цього ви не маєте, але хочете допомогти проекту існувати - ви можете перерахувати пожертви можна через наш сайт http://dim.slavskaya.info/ або на 

Приват картка допомоги проекту ”ДІМ” 5168 7551 0057 9362 Призначення платежу: на новий магазин. Але  найпростіший та найприємніший спосіб зробити свій внесок в добру справу - купувати речі в “Благодомі” - мода на добро завжди в тренді!

Як нас знайти? 

м. Ірпінь, вул. Северинівська 9, кім. 1. За'їзд з провулку Ветеранів Афганістану. Орієнтир: навпроти магазину "Реал м'ясо". 

Ірпінь вул. Заріфи Алієвоі, вхід навпроти дитячого майданчику в парку ім.Правика

Працюємо з 10:00 до 19:00. Понеділок - вихідний. телефон: 097 332 26 16 (Ольга)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2617 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту