Погода: 15°C

Четвер, 19 вересня 2019 09:36 Прочитано 2563 разів

В Ірпені почались обшуки у організаторів та виконавців шахрайських схем будування

Автор

Про слідчі дії повідомив на сторінці ФБ начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Поліція повідомляє, що від дії шахраїв постраждало понад 1500 громадян, а завдані збитки більше 80 000 000 грн.  

Media



 Андрій Нєбитов: 

Слідчі поліції Київської області ?‍♀️ спільно з оперативниками УЗЕ та прокуратурою, сьогодні вранці розпочали обшуки у організаторів та виконавців шахрайських схем будування ?ЖК «Фрешсіті», ЖК «Панорамний 2», ЖК «Княжий двір», що розташовані у місті Ірпінь.
Справи старі, час втрачено, важко, але рухатися треба. Злочинець повинен нести покарання!
Потерпілих від дій шахраїв понад 1500 громадян.
Завдані збитки більше 80 000 000 грн.
Ось так (див. фото), за допомогою кольорових олівців та псевдо презентацій ошукували наших громадян.?‍♂️
Плануємо сьогодні оголосити підозри за ч.4 ст.190 КК України двом особам, які виконували ролі «директора» та «бухгалтера» і приймали готівкові кошти у людей нібито як інвестиції у будування вказаних ЖК та вручити клопотання до суду на запобіжний захід - тримання під вартою!
Основний організатор зараз переховується за кордоном.
На підставі матеріалів розслідування йому готують повідомлення про підозру заочно. А далі, арешт, оголошення в міжнародний розшук і сподіваюсь екстрадиція.


Напомним, что уже несколько лет в Ирпене происходят митинги обманутых инвесторов, многие из которых винят Карплюка, ибо тот лично рекомендовал вкладывать деньги в жилищные аферы, а когда люди поняли, что их обманули, власть Ирпеня обвинила их, в том, что самим нужно было думать перед тем как вкладывать деньги.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 2563 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту