Погода: 15°C

Понеділок, 20 травня 2019 13:30 Прочитано 6574 разів

Суд над Сапоном - вже завтра.

Автор

Суд над головним архітектором Ірпеня Михайлом Сапоном призначено вже завтра, 21 травня, – про це повідомляє ІА “Погляд”.

Справу призначено до судового розгляду 21.05.2019 на 08:30. Суддя — Линник Валерій Якович.



Головного архітектора Ірпеня судитимуть 21 травня
Нагадаємо, головний архітектор Ірпеня Михайло Сапон підозрюється в корупції. 25 квітня 2019 р. Національна поліція України направила адмінпротокол до суду. Сапон, будучи особою, на яку поширюються вимоги Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно, без поважних причин вніс інформацію про суттєві зміни у своєму майновому стані до щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік.

sap

Таким чином головний архітектор Ірпеня вчинив корупційне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-6 КупАП (неповідомлення або несвоєчасне повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента або про суттєві зміни у майновому стані).

До речі, “завдяки” архітектору Сапону в Ірпені всупереч бажанню місцевих жителів вже кілька років поспіль відбувається хаотична та цинічна забудова. Зокрема, резонансні випадки із ДСО та будівництвом багатоповерхівки під виглядом школи.

Саме Михайло Сапон допоміг екс-меру Ірпеня Володимиру Карплюку “протягнути” проект оновленого Генплану, який фактично є узаконенням тотальної забудови міста.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 6574 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту