Погода: 10°C

Понеділок, 25 червня 2018 18:35 Прочитано 7651 разів

Суши в Ірпені: відкрито новий філіал "Sushi n Roll" на вул.Мечнікова.

Автор

Нещодавно було відкрито ще один заклад мережі "Sushi n Roll", де можна замовити смaчні суші "з собою" в Ірпені по вул. Мечнікова, 106Г. Мешканцям Ірпеня вже знайомий даний заклад. "Портал Ірпеня" раніше публікував огляд "Sushi n Roll", що знаходяться в центрі міста на перетені вул. Соборна та вул. Павленка. У зв'язку із стрімким зростанням новобудов, актуальним стало і відкриття філіалу в "новому" районі.



Основними перевагами закладу є чистота та висока якість продуктів, неперевершений смак та доволі великий асортимент блюд.Ціни доступні: макі від 1.99 грн., роли від 2.99 грн., суши від 10 грн., сети від 99 грн. На честь відкриття діє вигідна умова: сет "Лососевий бум" вагою 900 гр. за 149 грн., замість 250 грн.

ТЕЛЕФОН ФИЛИАЛА: 0632451542

Суши в Ирпене

 

Доставка працює з 10:00 до 22:00. Незабаром біля закладу буде оздоблено затишний куточок, де можна буде почекати, а потім скуштувати замовлене.

Суши в Ирпене

Суши в Ирпене

Суши в Ирпене

Суши в Ирпене

Натисніть на меню, щоб подивитися ціни

Меню суши Ирпень

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 7651 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту