Погода: 15°C

Понеділок, 02 квітня 2018 09:51 Прочитано 2989 разів

У Бучі житловий комплекс розіграв квартиру!

Автор Прес-служба ЖК Continent
У Бучі житловий комплекс розіграв квартиру!

31 березня в Бучі відбувся розіграш однокімнатної квартири від житлового комплексу Continent – одного з найкращих ЖК нашого регіону.

Media




За умовами акції, в період з 01.12.2017р. по 31.03.2018р. інвестори купували житло в ЖК Continent та мали можливість зареєструватися і взяти участь в акції «ГІГАНТСЬКИЙ ШАНС виграти квартиру».

 

ЖК Континент

ЖК Continent завжди намагається радувати своїх інвесторів, і тому під час розіграшу учасники акції та гості свята весело розважалися та смачно пригощалися. Ведучим свята був відомий український актор театру та кіно Дмитро Ступка.

ЖК Континент

Розіграш квартири від ЖК Continent транслювався в онлайн на офіційній сторінці ЖК у фейсбуці, а тому всі, хто не мав можливості приїхати на свято особисто, - могли слідкувати за розіграшем.
Переможця обирали шляхом жеребкування. Власником однокімнатної квартири від ЖК Continent стала Ірина Адажук.
ЖК Continent впевнений, що подарував приємні та яскраві враження для своїх інвесторів та гостей свята.

B02A7088

Подарунки на цьому не закінчуються! ЖК Continent завжди дивує своїх інвесторів цікавими пропозиціями та акціями. Стежте за новинами комплексу на сайті continent.ua

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2989 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту