Погода: 12°C

Середа, 14 лютого 2018 14:02 Прочитано 2187 разів

Творче зростання молоді нашого краю у художньому пленері "Зима в Ірпені 2018"

Автор Євгенія Харгрі
В Ірпені відбувся художній пленер "Зима в Ірпені 2018"

Художній пленер "Зима в Ірпені 2018" – прекрасний мистецький проект, що тривав протягом двох зимових тижнів і символічно фінішував у День усіх закоханих.
Плідна творча робота учасників проекту дала потужні результати і показала високий рівень мистецької культури нашого краю.




Вихованці художньої школи "Irpen Art School", юні талановиті митці, мали можливість творити пліч-о-пліч з такими метрами образотворчого мистецтва як Михайло Довгань, Олександр Ольхов, Василь Красьоха, Костянтин Могилевський. Завдяки майстерній роботі головного організатора пленеру, начальника Відділу культури, національностей і релігій Євгенії Антонюк, увесь арт-захід пройшов на одному диханні, а картини, що створено протягом пленеру, надзвичайно влучно передали чарівність і романтичність природи ірпінського краю.
Працювали вихованці "Irpen Art School" у техніці "графіка" на крафтовому папері формату А2, застосовуючи лайнери і білила. Мотивом для творів мистецтва стали види Ірпеня з вікон творчої атмосфери школи, з яких відкриваються чудові урбаністичні краєвиди міста. Завдяки такому практичному рішенню, усі учасники пленеру перебували у комфортних умовах творчої праці.
Керівник Художньої школи "Irpen Art School" Євгенія Харгрі поділилася своїми враженнями від зимового пленеру: "Черговий насичений творчістю пленер в одну мить увійшов до історії мистецтва як подія самобутня, ексклюзивна. Приємно, що кожен арт-проект є прекрасною і продуктивною роботою однодумців".

 

Учасниками зимового пленеру стали вихованці: Валерія Овчіннікова (16 років), Валерія Зіневська (15 років), Анастасія Малишева (15 років), Ніка Багрій (14 років), Єлизавета Мартіна (15 років), Дарія Калашнік (16 років). Варто зазначити, що вихованці художньої школи "Irpen Art School" беруть участь у різних мистецьких проектах на регулярній основі, здобуваючи досвід, потужну практику, цікаві творчі знайомства.


Усім поціновувачам мистецтва пропонуємо долучитися до соц.мережі школи в instagram: https://www.instagram.com/irpen_artschool/
Художня школа академічного рисунку і живопису "Irpen Art School" запрошує на навчання дорослих і дітей (від 8 років)
До уваги маємо важливу інформацію: в "Irpen Art School" оновлено контактні номери телефонів: +3 8 (098) 101-66-22; +3 8 (050) 101-66-22

Зростаємо творчо разом!


Фото робіт

1. Дарія Калашнік (16 років)

1 Дарія Калашнік 16 років

2. Валерія Овчіннікова (16 років)

2 Валерія Овчіннікова 16 років

3. Анастасія Малишева (15років)

3 Анастасія Малишева 15 років

4. Валкрія Зіневська (15 років)

4 Валерія Зіневська 15 років

5. Ніка Багрій (14 років)

5 Ніка Багрій 14 років

6. Єлизавета Мартіна (15 років)

6 Єлизавета Мартіна 14 років

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2187 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту